Much More Market, una din cele mai mari companii de distribuție produse românești din Diaspora, listează furnizori noi

Compania Much More Market ES, prima companie de tip cash&carry din Spania, ce distribuie produse alimentare românești pentru piețele din Spania și Germania și una din cele mai mari companii de distribuție a produselor românești din Diaspora, este o companie cu acționariat românesc, înființată în anul 2008.

Much More Market, companie ce activează sub brandul Foodex Cash & Carry, distribuie produse românești către magazinele ce se adresează comunităților de români din Spania, interesate să ofere clienților lor acele produsele cu care s-au obișnuit acasă, garantând calitatea și diversitatea produselor.

În 2017, Much More Market a avut o cifră de afaceri de 15 de milioane de euro, iar în prezent deține o echipă de cca 100 de angajați. „Un procent de circa 25% din întreg portofoliu de produse românești a companiei noastre îl reprezintă produsele din carne și preparate din carne, 10% sunt produse lactate, 55% sunt produse din categorii diferite (băcănie, dulciuri, băuturi, cosmetice etc), iar restul de 10% este reprezentat de produse ale diviziei internaționale, gamă introdusă acum un an în oferta noastră,” a declarat Mihai Știrbu, Director General Much More Market.

                              Mihai Știrbu                                 Director General Much More Market

Printre brandurile din portofoliu de produse aparținând companiei Much More Market se regăsesc: Caroli, Orkla, Scandia Sibiu, Recaș, Boromir, Brădet, Tudia, Cris-Tim, Gepeto etc.

„Primul magazin din Spania al companiei a fost deschis în 2008, în cartierul Carabancel din Madrid, un magazin alimentar de aproximativ 20 de mp.

La ora actuală, acoperim cu distribuția cca 90% din teritoriul Spaniei, prin cele 6 depozite tip cash & carry din Madrid (Valdemoro și Coslada), Castelon, Malaga, Huelva și Roquetas del Mar dar mai deținem și alte 5 magazine sub brandul de retail HAIDUC, în Madrid, cu suprafețe de vânzare cuprinse între 150 și 500 de mp și încă 2 puncte de vânzare în Germania,” a declarat Mihai Știrbu.

Obiective Much More Market pentru 2018

În acest an, investițiile Much More Market vor atinge un total de 2 milioane de euro și vor cuprinde deschiderea a 4 noi depozite de tip Cash & Carry. „Unul dintre acestea a fost deja deschis în Coslada, un oraș satelit al Madridului, unde există una dintre cele mai numeroase comunități de români din Spania și are un real succes.

Alte două depozite vor fi deschise pe parcursul anului, în alte zone de interes ale Spaniei. Toate aceste deschideri urmăresc creșterea cifrei de afaceri anuale cu 30%. Nu în cele din urmă, planul de investiții din acest an cuprinde și deschiderea unui depozit dedicat canalului HoReCa, în zona Marbella,” a precizat Mihai Știrbu.

Restructurarea portofoliului de furnizori Much More Market

Un alt obiectiv important al companiei Much More Market pentru acest an are la bază un proces de restructurare a portofoliului de furnizori ce se va materializa atât prin listarea unor furnizori noi, cât și prin delistarea altora.

„Ne dorim să stabilim un portofoliu strategic de furnizori, cărora să le acordăm mult mai multă susținere, să atragem furnizori noi, dar, pe de altă parte, să revizuim condițiile comerciale cu alții, iar dacă va fi cazul, să renunțăm la o parte dintre acei furnizori ce practică politici comerciale neloiale. 

De asemenea, în acest an, ne-am propus și îmbunătățirea managementului companiei prin aducerea de noi oameni în funcțiile cheie și implementarea unui category management plecând de la profilul și nevoile consumatorului căruia ne adresăm, având ca baza acest portofoliu strategic de furnizori despre care vorbeam.

Adiacent, în acest an, ne-am propus și creșterea ponderii categoriei de mezeluri cu un procent de 10%. Toate aceste obiective au un scop final și anume oferirea clienților noștri, atât revânzătorilor, cât și clienților finali, un preț corect pentru coșul acestora de cumpărături,” a declarat Mihai Știrbu.

Much More Market

Much More Market

În perioada 16 – 19 aprilie 2018, compania Much More Market va fi prezentă cu 6 standuri la ALIMENTARIA – Barcelona, cel mai important târg dedicat sectorului de food, băuturi și gastronomie din Spania și din întreaga zonă mediteraneană, expunand branduri internaționale importate exclusiv de Much More Market, in special din ASIA.

Conceptul Foodex Cash & Carry, reprezentând una din cele mai mari companii de distribuție a produselor românești din Diaspora, a fost implementat cu succes in Spania, in 2008, in Bruxelles, Belgia, in 2013 și tot in 2013 în Londra, Marea Britanie.

Mai multe detalii pe www.produseromanesti.es

Pentru listări furnizori noi: email – contact@produseromanesti.es

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

5 comentarii la „Much More Market, una din cele mai mari companii de distribuție produse românești din Diaspora, listează furnizori noi”

  1. Buna seara.numele meu este Mihaela.as dori sa stiu daca faceti distributie si in germania.noi am vrea sa deschidem un magazin cu produse rominesti.Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *