dm drogerie markt aniversează 5 ani de la intrarea sa pe piața din România

Cu 58 magazine deschise în Timişoara (3), Bucureşti (13), Cluj Napoca (4), Galaţi (2), Braşov (3), Constanţa (3), Sibiu (2), Târgu-Mureş (2), Râmicu Vâlcea (2), Oradea (2), Piteşti (2), Ploieşti (2), Arad (2), Deva, Brăila, Reşiţa, Buzău, Lugoj (jud. Timiş), Baia Mare, Giurgiu, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Târgovişte, Turda, Bistriţa, Craiova, Alba Iulia și Focșani, dm a sărbătorit cei 5 ani de prezență pe piață.

Prima filială a fost deschisă pe 22.11.2007 în Timișoara, unde își are compania și sediul. Au urmat orașele București, unde în prezent sunt deja 13 magazine și Galați. Extinderea a continuat și în anii următori, adăugându-se treptat tot mai multe orașe, rețeaua acoperind în prezent 29 orașe în 26 județe.

Privind în urmă la cei 5 ani de activitate dm în România, sunt multe momente definitorii care au contribuit la dezvoltarea companiei dm a intrat pe o piață de retail în plină dezvoltare, mai mult de atât, în stare de euforie, cu un concept total nou pentru România, un plan de extindere ambițios, dar bazat pe realitățile din țară. Am fost cei care am adus conceptul de drogherie în România, ceea ce a însemnat atât oportunitate, cât și provocare, în a familiariza și apropia cumpărătorii de acest concept și în a ne consolida poziția pe o piață foarte dinamică. A urmat o perioadă intensă de dezvoltare a rețelei de magazine dar și de dezvoltare și consolidare internă, toate suprapuse cu schimbarea radicală a climatului economic intern. Consecvența, optimizarea permanentă, motivația echipei, o strategie realistă și suportul companiei mamă, au dat rezultate.” declară Mag. Milan RADIN M.B.A., director general dm drogerie markt România.

Holding-ul dm drogerie markt GmbH, având în prezent peste 2.700 de filiale, a încheiat anul fiscal 2011/2012 cu o cifră de afaceri 6,872 miliarde euro.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » dm drogerie markt aniversează 5 ani de la intrarea sa pe piața din România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: