Next_Capitall

Dobrogea Grup a încheiat procedura de reorganizare după 4 ani

Dobrogea Grup, compania de morărit şi panificaţie din care face parte și Eugenia, brandul de biscuiți sandwich numărul unu din România, a anunțat încheierea procedurii de reorganizare, iar societatea este reintegrată în circuitul economic, ca o societate funcționând în baza Legii nr. 31/1990.

dobrogea grup

Între anii 2013 – 2017, compania Dobrogea Grup a parcurs o perioadă de reorganizare și restructurare judiciară a activității pe bază de Plan, în baza cererii proprii depuse la Tribunalul Constanța, menținându-și dreptul de conducere și administrare și sub supravegherea administratorului judiciar. 

Procedura de iesire din insolvență este parcursă în condiții bune de Dobrogea Group, astfel încât planul de reorganizare/ restructurare a fost aprobat de adunarea creditorilor și confirmat de Judecătorul Sindic, conform anunțului publicat pe site-ul companiei.

Eugenia este marcă proprie înregistrată a Dobrogea Grup, cu o tradiție de peste 60 de ani în fabricație. În acest moment, pe piață sunt disponibile următoarele sortimente: Eugenia Original, Eugenia cu cremă de vanilie, Eugenia cu cremă de cacao, Eugenia cu cremă de lămâie, Eugenia Junior cu lapte și miere, Eugenia Dark cu cremă de cacao.

Dobrogea Grup

Compania de morărit şi panificaţie Dobrogea Grup vinde pe piețele externe încă din anul 2007, țările cu cele mai mari comenzi fiind Spania, Italia, Marea Britanie, SUA, Canada și Germania, acolo unde, de altfel, se regăsesc și cele mai extinse comunități de români. În acest moment, aproximativ 9% din producția anuală de Eugenia merge către export.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Dobrogea Grup a încheiat procedura de reorganizare după 4 ani
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: