Doly-Com a primit despăgubiri de 1,8 mil. EUR în urma incendiului de la fabrica de procesare a cărnii proaspete din Tunari

Doly-Com, cel mai mare ambalator de carne proaspătă și unul dintre cei mai importanți producători de carne de vită din România, a primit în luna noiembrie o indemnizație în valoare de aproximativ 1,8 milioane Euro de la asigurătorul Allianz-Țiriac în contul poliței de asigurare de bunuri.

Mix Grill KravysDauna, provocată de un incendiu produs în luna iunie a.c. care a distrus aproape în totalitate clădirea și bunurile de la unitatea de procesare a cărnii proaspete din Tunari, a fost soluționată operativ și transparent. Polița a fost intermediată de către Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare, care a oferit Doly-Com asistență în toate etapele de soluționare a dosarului.

Rezolvarea rapidă a daunei a fost posibilă datorită conformității documentației și a activității unităţii de la Tunari cu regulile de funcționare în domeniu, precum și colaborării deschise și transparente între broker, client și asigurător.

În urma incendiului, compania a transferat producția acoperită de unitatea din Tunari la fabrica din Botoşani, astfel încât fluxul de livrări către clienți să fie menținut. După incident, Doly-Com a continuat să se concentreze pe dezvoltarea de branduri proprii, segment unde este deja activă cu Carpathian Beef, și a lansat Chef de Grill, o gamă de sezon cu produse din carne de porc. În prezent, compania se află în stadiul final de lansare a unui nou brand care să extindă sezonalitatea ofertei, inclusiv pentru perioada sărbătorilor, fără a fi însă limitată la aceasta.

’’Rezolvarea favorabilă și plata rapidă a despăgubirilor ne permite să continuăm planurile de creștere. În perioada următoare vom accelera implementarea direcției majore de dezvoltare de branduri proprii, care să asigure consumatorilor încredere. Ne dorim să creștem clienți care cumpără avizat și selectiv și care caută la raft producători și branduri responsabile, sigure și transparente”, a declarat Iulian Căzăcuţ, Directorul General Doly-Com.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

BLACK WEEKdiscount de 50% la rate card-ul revistei pentru serviciile de publicitate! Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,955 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Doly-Com a primit despăgubiri de 1,8 mil. EUR în urma incendiului de la fabrica de procesare a cărnii proaspete din Tunari
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: