ZaharulOradea

Doncafé continuă platforma „Momentul tău Doncafé

Doncafé continuă platforma „Momentul tău Doncafé” şi lansează o nouă campanie de comunicare, dedicată consumatoarelor de cafea instant, campanie semnată de echipa McCann Worldwide.

Doncafe Selected 60 x 1,8 g„Noua campanie construieşte în continuare pe platforma <<Momentul tău Doncafe>>, lansată anul trecut. Diferenţa dintre cele două campanii porneşte din produs: cafeaua instant se prepară mult mai repede şi îţi conferă boost-ul de energie de care ai nevoie în cursul unei zile haotice, când nu ştii ce să faci mai întâi. Discuţiile cu consumatoarele de cafea instant pe care le-am avut ne-au confirmat faptul că “momentul instant” este perceput ca fiind mai scurt decât “momentul cafelei prăjite şi măcinate”, dar este cel puţin la fel de important şi de intens, tocmai pentru că ajută la păstrarea ritmului alert de care e nevoie în zilele noastre. Pe scurt, atunci când ai milioane de lucruri de făcut, ai nevoie şi de un moment pentru tine, prin care te poţi deconecta şi re-conecta. Şi aici intervine Doncafe”, spune Diana Ceauşu, Head of Strategy McCann Erickson.

Dacă în prima execuţie, Doncafé celebra femeia care punea pe primul plan nevoile familiei şi ale prietenilor, noul spot ne vorbeşte despre modul în care femeile fac faţă în primul rând responsabilităţilor carierei, dar şi ale familiei şi casei.

Campania se va desfăşura până la finalul lunii septembrie şi include produsele Doncafé Elita Instant, Doncafé Selected Instant, Doncafe Selected Premium, Doncafé Original.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Doncafé continuă platforma „Momentul tău Doncafé
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: