Doncafé dă startul promoției “Doncafé îți dăruiește zeci de mii de premii în bani”

Doncafé dă startul promoției „Doncafé îți dăruiește zeci de mii de premii în bani”.  Doncafé își răsplătește consumatorii cu premii în bani direct în pachet și cu marele premiu, prin tragere la sorți, la finalul promoției.

Doncafe SelectedConsumatorii pot primi premii pe loc, în pachetele cu eticheta promoțională, bancnote de 10 lei, 50 lei sau 100 lei și prin tragere la sorţi, la sfârşitul promoţiei, 50.000 lei.

Pentru a se înscrie, consumatorul trebuie să descopere și să înscrie codul unic promoţional inscripţionat pe spatele pachetului pentru produsele de cafea prajită și măcinată, sau la baza cutiei, pentru produsele de cafea instant.

Codurile unice se înscriu pe site-ul www.doncafe.ro prin completarea formularului de înscriere, prin sms la numărul 1740, sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Doncafe în tab-ul dedicat promoției.

Participă la promoţie produsele de cafea prăjită și măcinată Doncafé Selected 300g/600g, Doncafé Elita 250g/ 500g și produsele de cafea instant Doncafé Selected 100g, Doncafé Elita 50g/ 100g/ 200g/ 120g/ 240g. Produsele sunt semnalizate la raft prin etichetă promoțională.

Campania se desfășoară la nivel național, în perioada 15 martie 2014 – 31 mai 2014.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2Performant

Etichete:

Un comentariu la „Doncafé dă startul promoției “Doncafé îți dăruiește zeci de mii de premii în bani””

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 17 - 21 martie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *