Doncafé – primul brand care oferă Wi-Fi gratuit la automatele de cafea

Doncafe WiFi-vendingDoncafé lanseaza  primele automate de cafea cu Wi-Fi gratuit din România. Pentru a accesa reţeaua, nu este necesar să cumperi o cafea de la automat şi nici nu ai nevoie de user sau parola, consumatorul poate  naviga gratuit pe internet oricât timp doreşte, de la o distanţă confortabilă faţă de aparat şi cu o viteză maximă de 100 MBps.

46%  dintre utilizatorii români de internet accesează internetul pe mobil, iar 25% pe smartphones, în timp ce 80% dintre utilizatorii de smartphones caută constant informaţii pe internet, accesând motoarele de căutare, potrivit Universal McCann. Pentru că mobilul nu mai este azi doar un aparat, ci un stil de viaţă în sine, iniţiativa Doncafé  vine să completeze experienţa cafelei şi să o integreze perfect într-un stil de viaţă mobil. La automatele Doncafé, consumatorii pot savura o cafea bună din boabe măcinate pe loc, în timp ce citesc ultimele ştiri, se relaxează printr-un joc sau comunică cu prietenii pe reţelele sociale.

Primele aparate Doncafé cu internet wireless gratuit au fost astfel instalate în cele mai aglomerate zone din Capitală, urmând ca proiectul să se extindă şi la nivel naţional. La accesarea reţelei Wi-Fi din zona automatelor Doncafé, consumatorul este direcţionat către pagina https://boabemacinatepeloc.doncafe.ro/ şi apoi către pagina de Facebook Doncafé, http://www.facebook.com/Doncafe.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Doncafé – primul brand care oferă Wi-Fi gratuit la automatele de cafea
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: