Dr. Oetker a desemnat câștigătorul premiului cel mare din Campania “Îmbogățește aromele toamnei”,

Campania Dr. Oetker “Îmbogățește aromele toamnei”, desfășurată în perioada 20 august – 31 octombrie, și-a desemnat câștigătorul premiului cel mare!

Astfel, voucher-ul de 3.000 de euro pentru utilarea bucătăriei proprii, premiul cel mare al campaniei Dr. Oetker, a fost câștigat de către Istvanfi Magdolna (49 de ani), din Baia Mare.

Doamna Istvanfi a fost cel mai norocos participant al acestei campanii. Ea a cumpărat 3 Esențe Dr. Oetker de 38 de ml., a trimis numărul bonului fiscal prin sms la 1878, și a fost extrasă ca fiind câștigătoarea premiului cel mare, din zeci de mii de participanți înscriși în Campania Dr. Oetker, la nivel național.

“Particip mereu la campaniile Dr. Oetker, și pentru că pregătesc acasă prăjituri cu ingredientele Dr. Oetker, dar și pentru că sper că la un moment dat voi câștiga premiile puse în joc. Iată că acum am câștigat, și sunt foarte bucuroasă, pentru că avem acasă o bucătărie foarte mare, care avea nevoie să fie utilată”, spune Istvanfi Magdolna.

În cadrul campaniei s-au acordat și alte premii: aparate pentru tarte și ustensile de prăjiturit.

Dr. Oetker a lansat tuturor invitația la prăjiturit cu 7 esențe Dr. Oetker de 38 de ml., Rom, Vanilie, Migdale, Cafea, Portocale, Lămâie și Mentă, venindu-le în ajutor cu o platform special dezvoltată, la adresa http://www.promotii-oetker.ro/esente2012, unde cei interesați au putut găsi secțiuni interesante precum Tips&Tricks în prăjiturit, Rețetar Dr. Oetker sau joc online cu premii.

OFERTĂ SPECIALĂ30 % reducere la Abonamentul Premium – 12 luni, între 17 decembrie şi 24 decembrie 2012!

 

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *