În 2021, echipa BERGENBIER S.A. a derulat acțiuni de de ecologizare, curățenie și re-împădurire în zone din întreaga țară

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company – una dintre cele mai importante companii de pe piața berii din România- se alătură în luna septembrie a fiecărui an inițiativei globale “Our Imprint Month”, o lună în care angajații Molson Coors din întreaga lume iau parte la acțiuni de responsabilitate socială.

bergenbier

Pentru că „Toamna se numără prietenii”, pe 24 septembrie, , echipele de voluntari Bergenbier S.A. au desfășurat acțiuni de ecologizare și curățenie în zona Moara Vlăsiei și în jurul fabricii de la Ploiești, pentru a contribui la strângerea și reciclarea gunoaielor, deșeurilor, plasticului și a altor materiale ce nu sunt biodegradabile.

“Știm cu toții că pădurile și spațiile verzi din România sunt, din păcate, pline de tone deșeuri și gunoaie. Însă putem contribui la o schimbare în bine! În fiecare an, dorim să contribuim la efortul care trebuie realizat pentru a avea un aer mai curat și un viitor sustenabil. Ultimul raport de sustenabilitate publicat recent arată, de altfel, progresele obținute în realizarea obiectivelor noastre globale Our Beer Imprint 2025.”, a declarat Alexandra Barroso, Legal & Corporate Affairs Director, Bergenbier S.A.

Proiectul „Te răcorești și reîmpădurești!”

După ce în 2020 a organizat a treia etapă a proiectului „Te răcorești și reîmpădurești!” – unul dintre cele mai ample proiecte de reîmpădurire organizat de către un berar –  Bergenbier S.A. a asigurat în acest an mentenanța celor 150.000 de puieți de brad. Cu ajutorul partenerilor și al Ocoalelor Silvice s-a asigurat îngrijirea tuturor copacilor plantați pe cei 370.000 de m2 împăduriți începând din 2018 în județele Alba, Maramureș, Hunedoara, Prahova, Cluj.

Compania Bergenbier S.A. este dedicată obiectivelor Our Beer Imprint 2025 de a contribui la protecția oamenilor, a mediului înconjurător și a comunităților: din noiembrie 2019,  Bergenbier S.A. nu a mai trimis la groapa de gunoi niciun fel de deșeu menajer și a continuat proiectele începute pentru protejarea resurselor și dezvoltarea unui viitor sustenabil. De asemenea, în anul 2020, compania a reușit să reducă cu mai mult de 10%, față de țintele asumate, consumul de apă în fabrica de la Ploiești și cu peste 5% consumul de energie, ceea ce a dus la o reducere cu 5% a emisiilor de carbon în 2020, comparativ cu 2019

Bergenbier S.A.

Parte a grupului Molson Coors Beverage Company, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu. Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică modernă la Ploieşti şi o reţea performantă de distribuţie naţională.  Prin fiecare lucru pe care îl facem, încântăm băutorii de bere din România. De aceea, Bergenbier S.A. acordă o atenție sporită impactului pe care îl are în comunitate și asupra mediului.

Fiecare bere produsă lasă o urmă, iar aceasta ajută compania să creeze un viitor sustenabil. Portofoliul companiei cuprinde mărci care acoperă toate segmentele pieţei. Pe lângă berile produse la Ploiești – Bergenbier, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu– compania importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark și Granat, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum, berea albă germană nefiltrată Frazinskaner și Fresh, cel mai nou mix de bere cu suc de fructe.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *