Mascuta_Vesela_Nou

Eldi își extinde portofiul de produse de patiserie cu o nouă linie de covrigei de casă

Eldi, brutăria ardeleană cunoscută pentru produsele de panificaţie gustoase, naturale şi de calitate și cel mai mare producător din județul Mureș de produse de panificație și patiserie, își extinde portofoliul de produse de patiserie cu o nouă linie de covrigei de casă.

EldiNoua linie de producție are o capacitate de producție lunară de peste 20 tone și produce covrigei de casă cu cașcaval, covrigei de casă cu chimen, covrigei de casă cu susan și covrigei din făină integrală cu sare de mare. Noile produse din portofoliul Eldi sunt disponibile atât în varianta vrac (cutii de 1kg) cât și în caserole de 150 de grame.

„Covrigeii au fost şi vor rămâne unul dintre aperitivele tradiționale care pot deschide cu succes o masă festivă. Este un produs care merge foarte bine atât cu produse lactate sau cu bere cât și la o întâlnire corporate sau cu prietenii. Sunt pur și simplu crocanți, deosebit de fragezi, gustoși numai buni de ronțăit,” a declarat Sandor Csongor, Director General Eldi Brutăria.

Covrigeii de casă sunt bineveniți și la mare căutare mai ales în timpul sărbătorilor de iarnă când consumul crește de 5 ori față de consumul lunar obișnuit potrivit statisticilor oferite de producători.

Conform un studiu, românii consumă pe an peste 10.000 de tone de covrigei, unele dintre cele mai bine vândute tipuri de snacks-uri sărate din România. Creșterea categoriei de snacksuri sărate se datorează atât expansiunii accelerate a retailului, mai ales pe formatul de proximitate, unde această categorie înregistrează vânzări foarte mari, dar și datorită atragerii de noi consumatori, odată cu extinderea sortimentației.

„Covrigeii Eldi sunt produse naturale și nu conțin conservanți sau potențiatori de aromă, motiv pentru care acordăm un termen de valabilitate de numai 60 zile. Pe de altă parte, ne asigurăm ca distribuția produselor Eldi să fie promptă către distribuitorii noștri. Practic, covrigeii ajung la distribuitorii noștri cu minim 55 zile termen de valabilitate.

În același timp, ne alegem cu grijă furnizorii de materii prime și folosim ingrediente de cea mai bună calitate pentru a păstra gustul tradițional pe care clienții noștri îl apreciază și cu care s-au obișnuit,” a completat Sandor Csongor.

Covrigeii Eldi, alături de alte produse de panificație și patiserie Eldi cu diferite semințe și produse din făină integrală sau de secară, au o creștere remarcabilă de la an la an.

Sandor Csongor, Director General Eldi Brutăria

Sandor Csongor, Director General Eldi Brutăria

„Pentru perioada următoare misiunea noastră este să livrăm covrigei Eldi pe toată piața internă, iar viziunea noastră este ca acești covrigei să fie recunoscuți și apreciați de toată lumea și să fie prezenți pe mesele tuturor.

Căutăm permanent oportunități să consolidăm poziția companiei pe piața internă, dar și să ne extindem pe piața externă. Calitatea produselor noastre este garantată de sistemul de management al siguranței alimentelor, certificat în conformitate cu cerințele SR EN ISO 22000.

Înainte de a scoate un produs pe piață noi suntem primii degustători ai tuturor produselor noastre și nu scoatem niciun produs pe piață până când nu ne place și nouă.

Întotdeauna am poziționat clientul în centrul preocupărilor noastre și am oferit produse conform nevoilor sale. Tratăm cu maximă seriozitate sugestiile clienților noștri care sunt un factor important în dezvoltarea noastră. De asemenea, dezvoltăm mereu produse noi care să ne asigure poziționarea bună în segmentul nostru de activitate,” a concluzionat Sandor Csongor.

Povestea brutăriei Eldi din Județul Mureș a început în anul 1996. Afacerea s-a dezvoltat de la un an la altul, iar în acest an, cifra de afaceri va depăși 10 milioane de euro. În primul semestru din 2018, Eldi a luat un avans de peste 15% față de aceeași perioadă a anului trecut ajungând la o cifră de afaceri de 23.002.470 lei (cca 5 milioane de euro).

Eldi Brutăria produce produse de panificație și patiserie, sărăţele, bețișoare (saleuri), covrigei și produse semipreparate de patiserie congelată, capacitatea totală de producție ridicându-se la o valoare de cca. 700 de tone/ lună.

Eldi operează şi o reţea proprie de magazine, în prezent reţeaua Eldi cuprinzând 55 de magazine ce deservesc zilnic peste 20.000 de clienţi. Produsele Eldi ajung zilnic in 6 județe: Mureş, Sibiu, Alba, Cluj, Bistriţa Năsăud şi Harghita.

Compania Eldi Brutărie are peste 600 de clienți naționali cu aprovizionare zilnică – în comerțul tradițional cât și în comerțul modern – și peste 30 de distribuitori activi la nivel național.

Eldi Brutărie, contact

e-mail: contact@eldi.ro sau telefon: 0740.309.619

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Eldi își extinde portofiul de produse de patiserie cu o nouă linie de covrigei de casă

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: