Eldi, brutăria ardeleană de calitate, diversifică gama de sărăţele

Eldi este brutăria ardeleană cunoscută pentru produsele de panificaţie gustoase, naturale şi de calitate. Povestea brutăriei Eldi din Județul Mureș a început în anul 1996. Afacerea s-a dezvoltat de la un an la altul, iar astăzi se apropie de o cifră de afaceri anuală de 10 milioane de euro.

Brutăria Eldi este prezentă și în Top 100 companii producătoare de pâine și patiserie din România, mai exact pe poziția a 14-a. Producătorul Eldi deţine sistemul de management al siguranței alimentelor certificat în conformitate cu cerințele SR EN ISO 22000.

Pe județul Mureș ne aflăm de mai mulți ani pe primul loc, la o distanță detașată față de ceilalți competitori. Acest lucru ne onorează și totodată ne obligă să menținem la cele mai înalte standarde calitatea produselor noastre,” a declarat Sandor Csongor, Director General Eldi Brutăria.

Reţeaua de magazine Eldi

„Anul 2017 a fost pentru noi un an excelent, cu multe realizări şi, practic, cel mai agresiv an în ceea ce priveşte expansiunea reţelei noastre de magazine de panificaţie şi patiserie. A fost anul în care am deschis 6 magazine noi sub un nou concept, ce a presupus, printre altele, implementarea unui design nou pentru magazinele Eldi, care se ridică, astfel, la nivelul așteptărilor clienţilor noştri.

În prezent, reţeaua Eldi cuprinde 53 de magazine, deschise în mai multe oraşe din judeţele Mureş, Sibiu, Alba, Cluj, Bistriţa Năsăud şi Harghita, ce deservesc zilnic peste 20.000 de clienţi,” a precizat Sandor Csongor.

eldi

Acoperire

Pe lângă reţeaua proprie de magazine, produsele companiei Eldi Brutăria mai sunt prezente în peste 200 de magazine din retailul modern (Kaufland, Auchan, Carrefour, Selgros, Penny, Profi), dar şi în peste 400 de comercianţi tradiţionali.

Sortimentaţie

În oferta generală Eldi se regăsesc: diferite feluri de pâine albă, semialbă şi neagră, specialităţi de pâine cu cartofi, rustică, de secară, integrală, măciniş, graham, cu ceapă, cu chimen sau cu seminte, produse de patiserie precum batoane, cornuri, plăcinte, pogăci, foietaje cu diverse umpluturi, croissante, chifle cu seminţe, checuri, cornuleţe, cozonaci şi sărăţele.

Produsele Eldi precum sărăţelele (în formă de discuri), bețișoarele (saleurile) și produsele de patiserie congelată semipreparate (găluște cu prune, caise, brânză, cremă de arahide) ajung în toată țara prin intermediul distribuitorilor locali sau prin intermediul distribuţiei directe a companiei mureşene.

Eldi diversifică cunoscuta gamă de sărăţele

„Primele sărăţele Eldi au iesit din producţie în 2013, după care timp de un an au fost disponibile doar în reţeaua proprie de magazine, ca un test pe care l-am făcut alături de clienţii noştri fideli. La început, am produs sărăţele cu diametrul de 9 cm, iar ulterior, după feed-back-ul primit de la clienţi, am produs doar sărăţele cu diametrul de 5 – 5,5 cm, ce au şi un aspect comercial mult mai plăcut,” a precizat Sandor Csongor.

Linia de sărăţele Eldi este disponibilă într-un ambalaj atractiv şi respectă siguranţa alimentelor, păstrând gustul autentic al sărăţelelor cu care clienţii Eldi sunt obişnuiţi, datorită ingredientelor de calitate folosite.

Gama de sărăţele Eldi cuprinde, în prezent, 6 sortimente sărate la pungi de 100g (cu brânză cu mucegai, cu gust de pizza, cu caşcaval, cu chimen, cu ceapă şi smântână şi cu susan) şi 1 sortiment dulce (cu ciocolată) la pungă de 150g.

În curând, un nou sortiment de sărăţele din făină integrală

„În acest moment, suntem în teste pentru un nou sortiment de sărăţele cu diverse semințe, ce îşi va face debutul pe piaţă în câteva luni. În ultimii ani, s-a observat o tendință de creștere a preferințelor consumatorilor pentru produse din făină integrală, cu diverse semințe și cereale, trend în care ne-am încadrat şi noi prin acest sortiment. Consumatorul român este mai exigent,  mai sofisticat şi mai atent la sănătatea lui, iar noi lucrăm în mod constant la diversificarea producției pentru a răspunde acestor cerinţe,” a încheiat Sandor Csongor.

La nivel naţional, gama de sărăţele Eldi este prezentă, deocamdată, în reţeaua de magazine Selgros Cash & Carry, iar la nivel regional în reţelele de magazine Auchan şi real Hypermagazine, procesul de listare şi în alte reţele fiind în curs de desfăşurare. Tot la nivel naţional, gama de sărăţele este disponibilă şi în comerţul tradiţional prin intermediul distribuitorilor locali.

Eldi Brutărie, contact

e-mail: contact@eldi.ro sau telefon: 0740.309.619

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Eldi, brutăria ardeleană de calitate, diversifică gama de sărăţele

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: