Fa devine partenerul oficial al Federației Române de Rugby

Henkel România, prin marca Fa, și Federația Română de Rugby anunță semnarea primului parteneriat strategic pentru susținerea performanței în rugby-ul românesc, unul dintre cele mai curajoase și energice sporturi de echipă.  

Print

Print

Astfel, Fa, prin gama sa dedicată bărbaților Fa Men Xtreme, își propune să sprijine valoarea, performanța și pasiunea jucătorilor de rugby din România, investind în viitorul echipelor naționale și în drumul lor spre victorie.

“Fa este o marcă cu o tradiție îndelungată în România și ne bucurăm să ne asociem cu un partener cu o istorie puternică, pentru a încuraja performanța și pasiunea pentru mișcare”, declară Gabriel Barbu, General Manager, Divizia Beauty Care, Henkel România.

Dezvoltată special pentru bărbații activi și care își doresc prospețime și performanță extremă, colecția Fa Men Xtreme oferă produse de îngrijire a corpului precum anti-perspirante (roll-on, stick, deo-spray) și geluri de duș din gamele Xtreme Heat Control, Polar, Sports, Muscle Relax, Refresh 5 și Cool.

„Rugby-ul românesc își alege partenerii cu grijă. Aceștia trebuie să împărtășească sistemul de valori care este baza acestui sport și filosofia de viață pe care el o reprezintă. Ne bucurăm să avem alături de Federația Română de Rugby o companie prestigioasă, care pune accent pe calitate și respect și alături de care vom materializa proiecte care să ne reprezinte”, declară Haralambie Dumitraș, Președintele Federației Române de Rugby.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Fa devine partenerul oficial al Federației Române de Rugby
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] România, prin marca Fa, și Federația Română de Rugby anunță semnarea primului parteneriat strategic pentru susținerea performanței în rugby-ul […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: