Fanii TuborgSound decid „TOPUL 20” al muzicii romanești de calitate

Tuborgsound.ro, portalul muzicii româneşti care contează, a dat startul în luna ianuarie noii campanii de implicare a publicului în susţinerea artiştilor şi pieselor preferate, punând în joc sute de premii săptămânale şi premii surpriză chiar de la artiştii preferaţi.

Până pe 28 februarie 2011, susţinătorii muzicii româneşti de calitate se vor putea înscrie în competiţia de nominalizare a artistului favorit pe www.tuborgsound.ro sau pe www.facebook.com/TuborgSound. Având la alegere 20 de piese care pot fi accesate direct de pe site-ul www.tuborgsound.ro în cadrul secţiunii speciale „TOP 20”, participanţii îşi vor putea face un cont de autentificare pentru a putea vota una din piesele preferate.

Pentru a câştiga unul din premiile puse la dispoziţie în secţiunea interactivă a site-ului www.tuborgsound.ro participanţii trebuie să voteze săptămânal cel puţin o piesă din Top 20. Premiile puse în joc, pe site-ul oficial Tuborgsound, pe durata celor 7 săptămâni de campanie sunt 49 Ipod Shuffle şi 560 de vouchere a câte două beri Tuborg de 0.5 l.

Implicarea iubitorilor de muzică în noua campanie Tuborg a luat amploare încă din momentul lansării. Astfel, în primele două săptămâni de campanie numărul vizitatorilor pe TuborgSound.ro s-a dublat şi peste 9.000 de fani au votat piesele accesate de pe site pentru topul săptămânal.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *