Farmec lansează o noua linie de cosmetice Gerovital H3

  • de

Farmec lansează o nouă linie de cosmetice Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan, la baza cărora stă un complex inovator, format din trei ingrediente esențiale pentru îngrijirea eficientă a tenului matur: acidul hialuronic, vitamina E și Juvinity.

H3Complexul anti-age previne și combate semnele îmbătrânirii tenului, acționând în profunzime pentru o piele care arată și se simte tânără. Juvinity, complexul inovator care a reinventat formularea de succes a Gerovitalului, supranumit „Complexul tinereții” sau “Rezervorul de tinerețe îndelungată al pielii”, are efect de întârziere a procesului de îmbătrânire metabolică a nucleului celulelor, devenind astfel posibilă revigorarea replicării celulare și păstrarea aspectului sănătos al pielii.

Gama Gerovital H3 Classic are în componență: o emulsie hidratantă demachiantă 2 în 1 ce asigură o demachiere și tonifiere eficientă; o cremă lift hidratantă de zi;  o cremă restructurantă de noapte în componența cărora, alături de triada de principii active, se regăsește și sepilift; o crema contur pentru ochi și buze, care tratează eficient ridurile fine și cu o cremă regenerantă pentru mâini, care reduce vizibil efectele trecerii timpului asupra pielii mâinilor.

Gama Gerovital H3 Retinol, dedicată prevenirii primelor semne ale îmbătrânirii tenului, conține: o cremă pentru prevenirea ridurilor destinată tenurilor mai tinere, o cremă pentru regenerare avansată destinată tenurilor mature  și o cremă antirid contur ochi.

Noutatea absolută a gamei de produse cosmetice Gerovital H3 o reprezintă deodorantele cu efect antiperspirant timp de 24 de ore de la aplicare. Colecția de deodorante nu conține alcool, parabeni sau triclosan și cuprinde Gerovital H3 Natural și Gerovital H3 Fresh cu parfum energizant și proaspăt, precum și Gerovital H3 Splendide și Gerovital H3 Sensitive cu parfum delicat, floral, cu note balsamice de mosc. Deodorantele Gerovital H3 sunt  în doze de 150 ml și 40 ml.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

BLACK WEEKdiscount de 50% la rate card-ul revistei pentru serviciile de publicitate! Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *