Ferrero lansează broșura destinată în exclusivitate ornamentelor festive de Crăciun

Ferrero lansează broșura destinată în exclusivitate ornamentelor festive de Crăciun, un suport inspirațional cu idei originale pentru decorul de sărbători, realizat cu specialitățile Ferrero.

FerreroBroșura oferă sfaturi pentru realizarea decorațiunilor pentru masa de sărbătoare, concepute special pentru a putea fi puse în practică acasă, folosind obiecte neconvenționale: scobitori, tigăi sau sticle vechi, forme de copt sau acele pungi de hârtie pe care nu le mai folosiți și care, alături de specialitățile Ferrero, dau formă celor mai inedite decorațiuni de Crăciun. Practic, orice se poate transforma într-o potențială bijuterie festivă de sărbători.

Pungi de hârtie elegante pentru ambalarea cadourilor

Tu ce faci cu toate acele pungi de hârtie care se strâng în casă de-a lungul timpului? În broșura Ferrero vei afla cum acestea se pot transforma în ambalaje elegante dacă sunt accesorizate cu o bandă aurie, care are rolul de a închide punga de hârtie de mult uitată în sertar. La final, ambalajul rezultat este înfășurat într-o panglică  de aceeași culoare, iar cadoul ales de tine cu multă dragoste este pregătit și așteaptă sa fie deschis!

Formele pentru frusecuri folosite pe post de placecard

Uneori, vechea zicală se aplică și pentru decorarea mesei festive de Crăciun: mai puțin înseamnă mai mult. O formă de brăduț pentru fursecuri împodobită cu o panglică roșie și o pralină pe post de trunchi de copac oferă o primire călduroasă oaspeților pe care îi aștepți la masă.

Coroniță pufoasă și primitoare

Această decorațiune este modalitatea perfectă prin care să transformi resturile de fire de lână într-un aranjament de Crăciun plin de farmec. Lipește câteva plante uscate pe un inel de metal, astfel încât să se suprapună, iar partea de jos să rămână liberă pentru pampoane.

Confecționează pampoanele conform instrucțiunilor oferite în broșura Ferrero și leagă-le pe inelul de metal folosind capetele lungi de lână. Leagă globurile de o panglică roșie și înnoadă-le în partea de sus a coroniței. Fă cu grijă o gaură în colțul de sus al ambalajului Raffaello, trece panglica argintie prin găuri si leagă-le alături de globuri. Coronița este gata de a fi agățată la intrare pentru a aduce râmbetul pe buzele oaspeților!

Inel pentru servețele din hârtie de brioșe

Două forme de brioșă sunt transformate într-un inel de șervețel în formă de înger. Pentru a realiza această decorațiune în nuanțe de auriu și crem, sunt necesare două forme de brioșă, pe care le pliezi în centru, le decupezi conform șablonului de pe decorațiuni-magice.ro și le lipești împreună. Apoi împachetezi un șervețel de in, îl legi cu o panglică și împodobești aripile îngerului cu o etichetă și o pralină.

Toate recomandările Ferrero pentru anul 2020 pot fi descoperite pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro și bucură-te de momente unice alături de cei dragi. Ferrero oferă zeci de idei creative, care pot fi realizate și personalizate după dorința. Toate propunerile de decorațiuni DIY oferite de Ferrero necesită materiale accesibile, dispun de explicații pas cu pas și sunt ușor de realizat.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *