ZaharulOradea

Festivalul Peninsula se transformă în 2011 în Tuborg Green Fest Peninsula

Festivalul Peninsula, cel mai mare festival din România, se transformă în 2011 în Tuborg Green Fest Peninsula. Conceptul Tuborg Green Fest a generat unul dintre cele mai puternice festivaluri internaţionale de muzică, aducând în ultimii ani cele mai în vogă trupe în faţa publicului din numeroase ţări europene. Alăturarea celor două concepte solide vine doar să confirme esenţa festivalului, calitatea evenimentului, locaţia şi preţurile biletelor rămânând neschimbate!

Aşadar, Tuborg Green Fest Peninsula va avea loc şi anul acesta pe malul Mureşului, în Târgu Mureş, în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend în ultimul sfârşit de săptămână al lunii august, între 25 şi 28 august. Timp de 4 zile, Ardealul va rezona în vibraţiile celor mai bune concerte ale anului. Primii artişti internaţionali anunţaţi pentru Tuborg Green Fest Peninsula 2011 sunt Kasabian, Within Temptation, Nick Warren, Tiga şi Borgore, însă vor urma şi alţii – festivalul aduce şi în acest an iubitorilor de muzică aproape 70 de concerte!

Ziua de vineri, 26 august, îi aduce la Târgu Mureş pe cei de la Kasabian – votată cea mai bună trupă din lume, de către Q Magazine în 2010. Concertul de indie rock al celor din Leicestershire promite să includă câteva melodii interesante – unul din single-urile de pe albului din 2010, West Ryder Pauper Lunatic Asylum, se numeşte „Vlad, the Impaler” – şi este singurul recital pe care britanicii l-au anunţat în Europa de Est.

În ultima zi, adică pe 28 august, festivalul va fi neîncăpător pentru fanii celei mai de succes formaţii olandeze – Within Temptation. Nu doar pentru că vorbim despre o trupă cu un sound unic – care combină perfect eleganţa, melodrama şi sunetul simfonic grandios – ci şi pentru că, în premieră, vocea inconfundabilă a solistei Sharon den Adel va interpreta melodiile de pe cel mai nou album, The Unforgiving, care deja a făcut furori în lumea întreagă, fiind vândut în peste 100.000 de exemplare. Aşadar, după ce Peninsula şi-a delectat în 2008 fanii cu Epica şi Avantasia, să răsune din nou rock-ul simfonic pe malul Mureşului!

Biletele pentru Tuborg Green Fest Peninsula 2011 vor fi puse în vânzare săptămâna viitoare, iar vestea bună e că nici în acest an festivalul nu măreşte preţul tichetelor!

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,055 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Festivalul Peninsula se transformă în 2011 în Tuborg Green Fest Peninsula

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: