ZaharulOradea

Festivalul de muzică cehă, organizat de Staropramen, a ajuns la final

Festivalul Soundczech 2012, organizat de Centrul Ceh în parteneriat cu Staropramen în luna octombrie se va încheia deseară, cu o reprezentație a trupei ceheşti  Mamapapa Banda împreună cu Damu Intervention în clubul Dianei Patru. Mamapapa Banda este o trupă formată din artişti vizuali şi muzicieni de naţionalităţi diferite, înfiinţată în Praga, promotori ai unui stil unic de spectacol, modern şi reprezentativ pentru ce înseamnă cultura cehă contemporană. Studenţii de la Damu, secţie nou creată în cadrul Theatre Academy of Performing Arts Praga, vor experimenta cu instalaţii de sunet create chiar din sticlele de Staropramen, oferind un spectacol unic spectatorilor români.

3 oraşe din România au făcut cunoştinţă la această ediţie a festivalului cu spiritul modern al Cehiei: Sibiu, Cluj şi Bucureşti, iar printre trupele care au urcat pe scenă se află noul val de artişti din ţara lui Kafka. Pentru a implica si mai mult consumatorii in tot ceea ce inseamna spiritul muzicii ceheşti, Staropramen a combinat  sticlele de bere şi muzica intr-un mod inovativ.

Astfel, în cadrul evenimentelor Soundczech, care au adus o parte din cultura modernă a vibrantei Praga în ţara noastră, cei peste 2000 de participanţi la concerte au putut deveni ei înşişi artişti pentru o seară. Staropramen i-a invitat la un concurs unic de creaţie. În cadrul unei aplicaţii dedicate, care folosea un covor cu senzori, participanţii au putut crea prin mişcările propriului corp. Premiul cel mai apreciat a fost o sticlă de Staropramen muzicală. Un produs ingenios şi inovator, sticla muzicală Staropramen joacă rolul unui difuzor pentru un mic player ataşat.

În luna octombrie, peste 500 de spectatori, iubitori ai muzicii cehe contemporane, au creat melodii unice cu ajutorul aplicaţiei Staropramen în cadrul festivalului Soundczech. După tastatura revoluţionară realizată de Staropramen la Webstock în acest an, ingeniozitatea celei mai apreciate beri pragheze nu se dezminte, sticlele muzicale fiind unice în lume.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Festivalul de muzică cehă, organizat de Staropramen, a ajuns la final
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: