Fiolele cu Acid Hialuronic, cel mai nou produs din gama Gerovital H3 Evolution

Farmec SA a creat Fiolelele cu Acid Hialuronic, un nou produs care vine în completarea gamei Gerovital H3 Evolution.

Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution conţin un ser bogat în Superoxid Dismutazǎ şi Acid Hialuronic pur şi lipozomal, având efecte intense de hidratare şi de netezire a ridurilor. Acidul Hialuronic pur acţionează dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă, iar lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior, astfel încât ridurile şi liniile fine sunt mult diminuate.


Eficacitatea produsului a fost demonstrată printr-o evaluare instrumentală: după 28 de zile de utilizare, adâncimea ridurilor profunde a fost redusă cu până la 24%, iar nivelul de hidratare a crescut cu până la 66.7%, la o oră de la prima aplicare.

Fiolele cu Acid Hialuronic completează gama Gerovital H3 Evolution, special creată pentru încetinirea mecanismelor de îmbătrânire a tenului femeilor de peste 30 de ani, cât şi celor de peste 45 de ani şi include creme hidratante şregenerante, creme antirid şi antiage, tratamente corectoare ochi şi buze, seruri anti-rid, dar şi produse pentru demachiere, precum apa demachiantă şi laptele demachiant.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,037 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Fiolele cu Acid Hialuronic, cel mai nou produs din gama Gerovital H3 Evolution
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: