Floriol lansează gama de uleiuri vegetale cu ierburi Gourmet și intră pe segmentul de gastronomie (P)

Bunge Prio, producătorul cunoscutei mărci de ulei Floriol, anunță lansarea noii game Floriol Gourmet, unică pe piața din România, având la bază ulei de floarea soarelui premium, busuioc, roșii, usturoi și ardei iute, ce se adresează segmentului gastronomic.

Herbs-Range-v4Noua gamă Floriol Gourmet Delicious Herbs reprezintă o specialitate premium de ulei vegetal cu ierburi delicioase din gradină, fiind un ingredient de nelipsit din bucătăria oricărui consumator pasionat de mâncare bună, gustoasă și echilibrată.

Floriol Gourmet Delicious Herbs conține o combinație echilibrată și unică de ulei de floarea soarelui premium cu ierburi delicioase de grădină –  busuioc, roșii, usturoi și ardei iute, grupată în trei produse:

Floriol Gourmet Delicious Herbs cu ardei iute, busuioc si rosii

– Floriol Gourmet Delicious Herbs cu rosii, usturoi si busuioc

– Floriol Gourmet Delicious Herbs cu usturoi si busuioc

Floriol Gourmet, o gamă unică ce conține combinații de ierburi delicioase 

“Floriol continuă să aducă inovație în categoria de ulei, demonstrând  că un produs alimentar versatil precum uleiul poate crea experiențe senzoriale culinare care să aducă un plus de savoare mâncărurilor. Într-o țară în care predomină consumul de ulei din floarea soarelui, venim în fața consumatorilor cu o gamă, nouă, unică, o specialitate de ulei premium și combinații de ierburi care se completează perfect și al căror gust echilibrat stimulează creativitatea în bucătărie, dând personalitate rețetelor.

Produsul se adresează consumatorilor dornici să experimenteze gusturi noi, senzații culinare noi și nu în ultimul rând să încerce să obțină ce este mai bun cu ingrediente de calitate. De aceea, Floriol Gourmet Delicious Herbs , specialitate de ulei premium de floarea soarelui și ierburi delicioase,  aduce în bucătărie soluții creative și moderne de a găti, de a te bucura de mâncare, de gust și de viață”, a declarat Irina Oprea-Duca, Senior Brand Manager în cadrul Bunge Prio România și Bulgaria.

În prezent Gama Floriol este una din cele mai extinse game de uleiuri din Romania. Acestea conțin nutrienți importanți unei alimentații variate și echilibrate recomandate în rețetele pregătite zi de zi, fiind reunite sub sloganul Te hrănești sănătos, ai poftă de viață!

·         Floriol ulei rafinat de floarea-soarelui natural bogat in vitamina E,

·         Floriol Mediteran – un amestec de ulei rafinat de floarea-soarelui și ulei de măsline,

·         Floriol Savor – ulei rafinat din germeni de porumb, cu conținut natural de Omega-6,

·         Floriol Vitality – un amestec echilibrat de uleiuri rafinate de rapiță și floarea-soarelui, cu conținut natural de Omega-3 și Omega-6,

·         Floriol Fortis – ulei rafinat de floarea-soarelui îmbogățit cu vitamina D.

Bunge are o tradiție de peste 13 ani în România, fiind o companie permanent preocupată de calitatea produselor sale și de inovație în categoria de ulei alimentar. Bunge Prio este lider în piața de ulei din România cu 5 mărci în Top 10 mărci uleiuri pentru gătit. Portofoliul complet al Bunge Prio include nouă mărci, cele mai importante fiind: Floriol, Unisol, Raza Soarelui și Ulvex in Romania, dar si Kaliakra in Bulgaria.

Bunge Prio este un joint-venture creat în 2012 între Bunge și Nutre Group, care integreazã capacitãțile de colectare și procesare a semințelor oleaginoase deținute de cele douã companii în România si Bulgaria.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *