Frabox, seturile pentru copii care conțin tot necesarul pentru realizarea unor lucrări creative

Frabox Line este creatorul și producătorul seturilor pentru copii Frabox, un concept care îmbină latura educativă cu cea practică, pune în valoare creativitatea și ajută la dezvoltarea personală. Produsele inovative din gama Frabox sunt seturi pentru copii care conțin tot necesarul pentru realizarea unor lucrări creative, pe diferite teme. Gama conține două seturi diferite pentru copii – kituri creative și ghiduri educative – dar cu un important element comun: cutia funcțională care poate fi transformată cu ușurință în ramă pentru un desen, o fotografie sau un puzzle.

Frabox

“Marca Frabox este o combinație de două cuvinte: FRAME și BOX și surprinde tocmai ce ne dorim să oferim și anume o soluție gata făcută, în care cutia în care se află produsul nu trebuie aruncată, ci este transformată într-un cadru luminos pentru creativitatea copilului dumneavoastră.

Echipa Frabox Line este formată preponderent din oameni cu o vastă experiență în domeniul ambalajelor, a creativității, dar și a siguranței. Ne-am dorit să creăm ceva care să fie confortabil, interesant și educativ pentru copii, deoarece informațiile utile sunt asimilate mai bine atunci când sunt realizate cu atenție și plăcere. Iar fiecare copil este un mic artist și visează la propria galerie de artă, dar în același timp, absoarbe foarte bine informațiile,” a declarat Sergiu Vrabie, director general Frabox Line.

Kitul creativ

Kitul creativ acoperă mai multe direcții importante în dezvoltarea unui copil: creativitatea, latura educațională și divertismentul. Astfel, kitul creativ reprezintă un instrument de desen, cu o carte de colorat, care poate fi așezată într-un cadru, după ce acesta a fost construit de copil.

Kitul creativ Frabox conține: un puzzle, instrumente de desen pentru diferite tehnici de desen, pentru diferite vârste, hârtie groasă, ramă colorată universală cu cârlig, baza pentru ramă și cutia care se transformă în ramă.

Un set poate conține o ramă la alegere dintre cele 7 culori disponibile și unul dintre cele 4 instrumente diferite pentru desen: 12 creioane cerate colorate, 12 creioane colorate obișnuite, 12 culori tempera și 10 culori de acuarelă.

Fiecare detaliu din cutie este funcțional și poate fi folosit de mai multe ori. Unicitatea Frabox este reprezentată de cutia funcțională care poate fi transformată cu ușurință în ramă.

Ghidurile educative

Ghidurile educative, elaborate împreuna cu profesori și specialiști din diferite domenii ai siguranței, sunt seturi educaționale ce propun copiilor învățarea unor reguli de bază de siguranță și de conduită, într-un mod distractiv și ușor, precum: siguranța la incendiu, siguranța rutieră, reguli de igienă personală, siguranța zilnică, siguranța pe apă și reguli de siguranță cu electricitatea.

Acestea conțin un material educațional tematic, un joc de domino cu cuvinte și o carte de colorat. Și în cazul ghidurilor educative, unicitatea Frabox este reprezentată de cutia funcțională care poate fi transformată cu ușurință în ramă.

Catalogul cu toate produsele Frabox

“Pe de-o parte, activitatea de desen ajută copilul la dezvoltarea motricității, la percepția culorilor și oferă emoții pozitive.

Iar pe de altă parte, jucăriile de creativitate sunt recomandate atât pentru organizarea activităților independente ale copiilor, cât și pentru activități pentru copii și părinți, o ocazie în plus de a petrece timpul util și distractiv împreună. Ne-am dorit ca un singur produs să îmbine aceste activități, și așa s-a născut gama Frabox,” a completat Sergiu Chircu, expert securitate Frabox Line.

Contact: www.fraboxidea.com/ e-mail: fraboxro@gmail.com/ tel. +40 746 345 369

Frabox

Produsele Frabox, patentate European Patent nr. 3229929, sunt de cea mai înaltă calitate și dețin certificatul CE, care atestă faptul că jucăriile respectă toate standardele europene. Produsele pot fi realizate cu Marca Comercială a unei anumite companii, iar conținutul și design-ul cutiei pot fi adaptate la cerere.

Unicitatea produselor Frabox este reprezentată de cutia funcțională, de mărime A4, care poate fi transformată cu ușurință în ramă. Cutiile Frabox sunt seturi pentru copii care conțin tot necesarul pentru realizarea unor lucrări creative, pe diferite teme.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *