FrieslandCampina lansează cașcavalul Clasic Napolact într-un ambalaj nou, după o rețetă tradițională Napolact

FrieslandCampina, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, lansează cașcavalul Clasic Napolact într-un ambalaj nou și modern, făcut după o rețetă tradițională Napolact, care folosește 10 litri de lapte din inima Ardealului pentru fiecare kilogram.

Cascaval clasic NapolactAnul acesta, Cașcavalul Clasic Napolact a primit distincția ”Superior Taste Award”, oferită de International Taste & Quality Institute (iTQi) din Belgia, o organizație independentă formată din bucătari șefi și sommelieri dintre cei mai apreciați. Astfel, calitatea produselor Napolact este certificată și de cei mai renumiți profesioniști în domeniu.

”Ne bucurăm de faptul ca atât consumatorii români, cât și juriul profesionist din Belgia apreciază Cașcavalul Clasic Napolact. Suntem convinși că această preferință se datorează rețetei noastre speciale cu 10 litri de lapte din inima Ardealului pentru un kilogram de cașcaval. Vom oferi în continuare produse bine făcute, cu gust și calitate de care suntem mândri și care conving la o primă degustare”, a declarat Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » FrieslandCampina lansează cașcavalul Clasic Napolact într-un ambalaj nou, după o rețetă tradițională Napolact

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: