FrieslandCampina lansează noua gamă de iaurturi Napolact BIO

Noua gamă Napolact BIO vine în întâmpinarea celor care vor să ia cele mai bune decizii pentru sănătatea lor și a celor dragi.

Napolact-BIO-PackshotLapte, iaurt, sana sau chefir, produsele Napolact din gama BIO provin din lapte ecologic pur din inima Ardealului, un lapte care își păstrează toate calitățile dăruite de natură.

În contextul în care organismul nostru este supus zilnic unui ritm de viață agitat, trebuie să acordăm o mai mare importanță alegerilor alimentare, avem nevoie de certitudinea unor produse sănătoase.

Cele 14 ferme ecologice din Ardeal de la care se face recoltarea laptelui Napolact sunt amplasate în  zone ferite de orice sursă de poluare respectând normele legslației în vigoare, astfel încât aerul, apa, solul să fie nealterate. Certificările obținute atestă faptul că laptele ecologic provine de la animale crescute în condiții naturale, hrănite și ele la rândul lor cu mâncare bio. Fără aditivi, antibiotice sau alte substanțe chimice.

“Napolact este un brand care descrie cel mai bine valorile și stilul de viață din Ardeal, iar preocuparea noastră constantă este să creăm produse care răspund nevoilor consumatorului contemporan. Interesul în creștere al românilor pentru produsele ecologice și preocuparea Napolact pentru inovație au stat la baza extinderii portofoliului cu o gamă de produse BIO”, a declarat Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina.

Napolact își invită consumatorii să facă o alegere BIO, să savureze gustul bogat al laptelui ecologic în variantele: Lapte 1,5%gr și 3,8%gr, Iaurt natural 3,8%gr, Iaurt de băut 2,8%gr, Sana 3,5%gr, Kefir 3,5%gr.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Lansari produse » FrieslandCampina lansează noua gamă de iaurturi Napolact BIO

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: