FrieslandCampina va investi 36 milioane de euro în linia de producție belgiană din Aalter

Compania producatoare de lactate FrieslandCampina va demara un proiect de investiţii la scară largă în linia de producţie din Aalter – Belgia. Investiţia de 36 de milioane de euro aproape va dubla capacitatea de producţie şi va crea 90 de noi slujbe. Proiectul va dura un an şi jumătate şi va oferi Aalter posibilitatea de a se transforma într-o fabrică tehnică.

Royal FrieslandCampina, care a luat naştere în decembrie 2008 prin fuziunea dintre Royal Friesland Foods şi Campina, optează acum pentru o dezvoltare durabilă şi inovativă. Prin urmare, compania investeşte în extinderea amplasamentelor sale de producţie din Belgia. FrieslandCampina a angajat aproximativ 1.200 de persoane în Belgia şi a înregistrat o cifră de afaceri de 523,2 milioane de euro în 2009. Planurile privitoare la uzina din Aalter implică o extindere la scară largă, care va conduce aproape la o dublare a posibilităţilor actuale de producţie.

Produsele fabricate în Aalter nu sunt destinate exclusiv pieţei belgiene, ci şi celor franceze, britanice, germane şi olandeze. Acest proiect îi urmează celui care a avut loc anul trecut în fabrica din Lummen (Belgia); în plus, investiţiile vor continua şi în acest an în Bornem (Belgia).

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » FrieslandCampina va investi 36 milioane de euro în linia de producție belgiană din Aalter

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: