Gama de produse din lapte de capră El Greco, la rafturile rețelei real,- Hypermarket

real,- Hypermarket a listat o noua gamă de alimente naturale pe bază de lapte de capră, produse de compania sătmăreană El Greco, acţiune ce face parte din programul strategic „Produceţi Româneşte, Vindem Româneşte”, destinat susţinerii producătorilor locali.

Compania El Greco deţine o fermă cu 400 de capete de caprine din rasele Alpină Franceză şi Saanen în comuna Culciu de pe malul Someşului. Laptele, obţinut în condiţii perfecte de igienă, este prelucrat tot în cadrul fermei, într-o secţie cu capacitatea zilnică de prelucrare de 5.000 de litri. Producţia cuprinde lapte de capră pentru consum şi 8 tipuri diferite de brânză din lapte crud nepasteurizat, realizate după reţete tradiţionale, fără aditivi, conservanţi, coloranţi sau aromatizanţi alimentari.

„În ultimul timp, românii au devenit tot mai interesaţi de produsele naturale, fără intervenţii chimice, produse cu efecte benefice asupra sănătăţii. Au înţeles că acestea reprezintă o investiţie în propriul viitor, iar produsele din lapte de capră se potrivesc perfect acestor cerinţe. Sunt foarte bine asimilate de organismul uman, fortifică imunitatea naturală, conferă rezistenţa organismului la numeroşi agenţi patogeni, tonifică, înlătură oboseala şi redă vioiciunea. În privinţa colaborării cu real,-, pot spune că a fost o adevărată trambulină pentru ferma noastră: am participat la câteva târguri, ne-am listat permanent gama de produse întâi în Baia Mare, iar acum la Oradea, ceea ce ne măguleşte şi ne obligă să punem acelaşi accent pe calitatea deosebită a produselor noastre. Sperăm să ne putem extinde în continuare şi, cât mai curând, să ajungem în cât mai multe magazine real,- din ţară cu laptele şi brânzeturile de capră”, a spus Călin Panas, directorul general al companiei El Greco.

Momentan, produsele El Greco sunt disponibile la Baia Mare, urmând ca în această săptămână distribuţia să se extindă şi la Oradea, iar ulterior şi în alte magazine din ţară.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *