Gamele Nufăr și Triumf de la Farmec revin la raft într-o nouă prezentare

Gamele Nufăr și Triumf de la Farmec SA revin în această lună pe rafturi cu produse noi, dar și cu ambalaje și etichete noi, mai vesele și mai atrăgătoare. Începând de acum gama Triumf are 5 produse, iar gama Nufăr are 17 produse.

Noutatea absolută a acestui sezon este subgama Nufăr Verde, o grupă de produse inovatoare cu principii naturale active, care se bazează pe formule biodegradabile, cu extract eco-certificat de mușețel, pH neutru și un parfum hipoalergenic. Produsele nu au coloranți și sunt disponibile în ambalaje reciclabile. Farmec, prima companie locală care fabrică astfel de produse, a inclus în această grupă un produs universal de curățenie, unul pentru geamuri și unul pentru curățarea vasului de toaletă.

Tot în gama Nufăr intră și cele trei produse dezinfectante, cu acțiune bactericidă și fungicidă dovedită, fără clor și cu un parfum deosebit de plăcut pentru acest tip de produse. Sunt disponibile în formulă universală, formulă pentru baie și formulă pentru vasul de toaletă.

Produsele tradiționale din gama Nufăr – detartranții, produsele pentru igiena băii, produsele pentru suprafețe și produsele pentru țesături, au acțiune rapidă, sunt foarte eficiente și pot fi identificate foarte ușor la raft datorită culorilor plăcute ale noilor ambalaje.

Produsele din gama Triumf, cu un istoric de peste 30 de ani, sunt cunoscute pentru formulele ultra-active pentru curățarea bucătăriei, au timpi scurți de acțiune și sunt foarte eficiente pentru curățarea suprafețelor zonelor de gătit din bucătărie. Toate au acum ambalaje noi și moderne, cu protecție pentru copii.

Produsele pot fi achiziționate din magazine tradiţionale, din supermarketuri și hipermarketuri.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *