„Găsește dopul marcat, ai un Duster garantat”, o nouă promoție a Cramelor Halewood

Cramele Halewood demarează în luna noiembrie promoția „Găsește dopul marcat, ai un Duster garantat!”. Promoția se desfășoară în perioada 15 noiembrie 2012 – 15 februarie 2013. Premiile se ridică la o valoare totală de peste 80.000 lei.

Promoţia „Găsește dopul marcat, ai un Duster garantat!” oferă consumatorilor de vin Prahova Valley şi nu numai posibilitatea de a câștiga marele premiu, o mașină Dacia Duster Ambiance, unul dintre cele 15 weekend-uri all inclusive la Pensiunea Rhein***Azuga sau una dintre cele 985 de sticle de vin spumant Prahova Valley.

Produsele care participă la aceasta promotie sunt vinurile Prahova Valley Reserve si Special Reserve, precum şi spumantele Prahova Valley, toate produse de Cramele Halewood. Acestea pot fi găsite atât în marile lanţuri de magazine, în magazinele producătorului Halewood – The Winery Outlet, cât şi în HoReCa.

“Gama Prahova Valley este completă, variată, oferă vinuri româneşti de calitate, pentru toate gusturile, apreciate atât la nivel naţional cât şi  internaţional. Această promoţie îşi doreşte să ofere tuturor românilor posibilitatea nu doar să deguste, dar şi să câştige premii practice, de care avem cu toţii nevoie, de la o maşină la sticle de vin şi la weekend-uri la munte” a declarat Adriana Grecu, director marketing Cramele Halewood.

Regulamentul promotiei „Găsește dopul marcat, ai un Duster garantat!” este disponibil pe site-ul www.halewood.com.ro. Aici, concurenții pot afla mai multe detalii despre desfășurarea promotiei organizată de Cramele Halewood, dar și despre premiile puse în joc și modul în care câștigătorii vor putea intra în posesia lor.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » „Găsește dopul marcat, ai un Duster garantat”, o nouă promoție a Cramelor Halewood
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: