Next_Capitall

GfK România, câștigătoare a unui premiu la PR Award

GfK România, prima companie de cercetare de piaţă care participă la cea mai importantă competiţie de comunicare, Romanian PR Award, a câştigat Silver Award for Excellence pentru campania „ReThink. ReInvent. ReBuild”.

Ediţia din acest an a Romanian PR Awards a înregistrat o premieră ce constă în recunoaşterea de către specialiştii de prim rang ai lumii a unei companii de comunicare realizate de o companie de cercetare. Silver Award for Excellence pentru campania „ReThink. ReInvent. ReBuild” confirmă pe de-o parte preocuparea industriei de PR pentru cuantificarea cat mai obiectivă a eficienţei în comunicare, iar pe de altă parte deschiderea companiilor de cercetare către educarea publicului.

2011 a fost primul an în care GfK a participat la această competiţie, cu 2 campanii inscrise la 3 secţiuni: Campania „ReThink. ReInvent. ReBuild” la PR pentru Marketing pentru produse noi şi Media Relations, iar campania „GfK Extra Job” la secţiunea Comunicare Internă. Ambele campanii au înregistrat rezultate pozitive la toate categoriile înscrise, GfK adjudecându-şi la această ediţie a PR Award un Silver Award for Excellence şi două nominalizări.

„Ne bucurăm că ne dovedim buni nu numai la cercetare de piaţă, ci şi la comunicare. Premiul reprezintă recunoaşterea creativităţii şi experienţei echipei de comunicare de la GfK. Totodată, prezenţa GfK România pe podiumul PR Awards este o reverenţă făcută industriei autohtone de marketing care a înţeles şi a îmbrăţişat misiunea noastră, aceea de a investi în cunoaştere, în beneficiul clienţilor şi al publicului larg”, afirmă Andi Dumitrescu, Director General GfK România.

ReThink. ReInvent. ReBuild este o campanie de marketing dedicată clienţilor din domeniul FMCG, iar GfK Extra Job este un program de comunicare internă care şi-a propus dinamizarea evenimentelor interne tradiţionale ale companiei prin introducerea unei componente mai intense de interactivitate şi creativitate.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Promovare » Campanii » GfK România, câștigătoare a unui premiu la PR Award
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: