Gillette a lansat în România noul aparat de ras Fusion ProShield

Gillette a lansat azi în România noul aparat de ras Fusion ProShield, cu bandă lubrifiantă dispusă înaintea lamelor, alături de banda Lubrastrip deja existentă în urma lamelor, ce protejează pielea de iritații.

1“Prin intermediul celei mai noi tehnologii utilizate în realizarea lamelor, repetarea excesivă a mișcărilor pentru un bărbierit precis nu mai este necesară, însă aceste obiceiuri rămân greu de schimbat”, declară Dr. Kristina Vanoosthuyze, Senior Manager Scientific Communications Gillette. “Gillette realizează constant cercetări pentru a veni cu soluții care îmbunătățesc bărbieritul. De aceea am lansat Fusion ProShield, cu bandă lubrifiantă înaintea și în urma lamelor, pentru a proteja pielea feței de iritații. Am îmbunătățit lamele rezervelor pentru ca bărbații să nu își schimbe obiceiurile din timpul bărbieritului.”

Cea mai importanţă inovaţie este noua bandă lubrifiantă dispusă înaintea lamelor, alături de banda Lubrastrip deja existentă în urma lamelor, ce protejează pielea de iritații.

Alături de lamele de ras ProGlide ce benficiază de cea mai nouă tehnologie:

  • Cele mai subțiri și fine margini ale lamelor pentru a înlătura senzaţia de tragere şi smulgere
  • Cel mai avansat înveliș Gillette pentru lamele de ras
  • Stabilizatorul de lame pentru a menține o distanţă optimă între lame pentru un confort mai mare
  • Micro pieptenele (MicroComb) care ajută la poziționarea firelor de păr și ghidarea acestora spre lame
  • „Trimmer” pentru o definire de precizie

Mânerul cu tehnologie FlexBall:

  • Mânerul FlexBall cu un pivot inovativ pentru a se adapta liniilor feței pentru o precizie maximă

În plus, rezervele ProShield se potrivesc și la aparatele de ras Fusion și ProGlide.

Gillette a redefinit bărbieritul prin tehnologia Fusion ProGlide cu Flexball, iar acum a modificat tehnologia rezervelor cu lame prin Fusion ProShield. Peste 25 de milioane de bărbați din întreaga lume au făcut schimbarea la Flexball, iar prin Fusion ProShield, experiența bărbieritului este acum îmbunătățită prin cel mai avansat aparat de bărbierit Gillette.

Gillette Fusion ProShield este disponibil în România la prețul recomandat de 64,99 lei.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *