ZaharulOradea

Glenn Burgess, in functia de Supply Chain Vice-President al companiei Ursus Breweries

Ursus Breweries, subsidiară a SABMiller plc., anunță numirea lui Glenn Burgess în funcția de Supply Chain Vice-President.

Glenn Burgess, Supply Chain Vice-PresidentGlenn Burgess lucrează pentru SABMiller plc. din 2008, iar înainte a acumulat o experiență de peste 10 ani în sectoarele FMCG și logistică în cadrul unor companii importante de manufactură și retail din Marea Britanie și Australia.

Înainte de numirea sa în cadrul Ursus Breweries, Glenn Burgess a ocupat funcția de Head of Supply Chain Operations and Services la Miller Brands Marea Britanie, operațiunea SABMiller din Marea Britanie. Experiența sa include poziții cheie în cadrul companiilor Bakkavor, din Marea Britanie, precum și Visy Industries, VersaCold Logistics Services și Kent Removals & Storage, în Australia.

“Performanța managerială a lui Glenn în echipa SABMiller într-una dintre cele mai dezvoltate piețe ale berii din Europa, Marea Britanie, s-a dovedit a fi una de succes. Glenn are o experiență importantă, care a inclus managementul strategic al lanțului de aprovizionare în diferite industrii și pentru proiecte regionale SABMiller. Am încredere că abordarea sa strategică va aduce un plus de valoare operațiunilor Ursus Breweries din România și mă bucur să îl am alături în echipa de management a companiei”, declară Igor Tikhonov, Președinte al Ursus Breweries.

Glenn Burgess va conduce toată structura de aprovizionare a Ursus Breweries și va implementa strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei.

“Sunt mândru să mă alătur echipei de management a Ursus Breweries și astfel să fac un nou pas în cariera mea în cadrul SABMiller. Am încredere că viitoarea mea activitate va susține performanțele operaționale ale companiei, pentru a oferi cele mai bune beri clienților noștri”, declară Glenn Burgess, Supply Chain Vice-President Ursus Breweries.

Glenn Burgess este licențiat in Management Tehnologic și Manufacturare la Universitatea Lincoln din Christchurch, Noua Zeelandă, și are o diplomă MBA de la Universitatea Oxford, Said Business School, Marea Britanie.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,054 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Glenn Burgess, in functia de Supply Chain Vice-President al companiei Ursus Breweries

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: