Mascuta_Vesela_Nou

GOLDPLAST inaugurează la Topoloveni o nouă linie de producţie pentru pahare turnate prin suflare

GOLDPLAST, companie lider de peste treizeci de ani în domeniul accesoriilor pentru masă, inaugurează noua linie de producţie pentru pahare turnate prin suflare, ca parte a unei strategii mai ample de investiţii în fabrica din Topoloveni.

GOLDPLASTAceasta înglobează o tehnologie de vârf patentată, proiectată în Europa, ce include utilaje cu o capacitate, calitate şi eficienţă crescută, precum şi matriţe proiectate şi realizate local în departamentul mecanic al fabricii. Investiţia totală în această tehnologie s-a ridicat la peste 3.000.000 de euro, din care 1.000.000 milion de euro numai în acest an la Topoloveni.

GOLDPLAST este o companie dedicată inovaţiei superioare, de la produsele pe care le propunem clienţilor, diversitatea şi designul acestora, la tehnologia şi materialele folosite. Inovaţia dublată de continua preocupare pentru dezvoltarea competenţelor şi abilităţilor solicitate angajaţilor noştri, precum şi investiţiile în noi tehnologii ne garantează o producţie de calitate şi atingerea obiectivului pe care ni l-am propus: dublarea cifrei de afaceri până în anul 2022”, a declarat Domenico Zaccone, Preşedinte şi director executiv GOLDPLAST.

Pentru deservirea noii linii tehnologice au fost angajaţi peste 20 de muncitori şi au fost specializaţi 10 tehnicieni şi un inginer pentru mentenanţă şi procese tehnologice. Noua linie va produce 3.000.000 unităţi în 2018 (dintr-o capacitate de 4.000.000 de unităţi), atât modelele de pahare patentate existente în prezent în oferta companiei, cât şi modele noi. Acestea vor avea o pondere de 15% în cifra de afaceri a companiei. În 2017, GOLDPLAST a realizat colaborări cu universitățile din România și Italia și a avut 20 de internshipuri la nivelul întregului grup, din care 30% dintre interni au fost recrutați pentru a deveni angajați. Pentru viitor planurile sunt să colaboreze și cu universitățile din Franța și din Elveția.

Paharele sunt destinate în principal producătorilor de vin (Dom Perignon, Veuve Clicqout), restaurantelor, hotelurilor (Lanţurile Hilton, NCH), firmelor de catering şi organizatorilor de evenimente, dar şi marilor retaileri, precum Metro Cash&Carry, cu care colaborează în prezent în 7 țări. Produsele vor fi comercializate în întreaga lume, cu preponderenţă în Europa.

Într-o piaţă globală totală de aproximativ 13 miliarde de dolari, GOLDPLAST este prezentă în segmentele veselă, finger food, pahare pentru cocktail şi băuturi spirtoase. GOLDPLAST a lansat recent noul segment de produse DRINK SAFE, ce include paharele turnate prin suflare, pentru a răspunde nevoilor crescute de siguranţă pentru evenimentele premium, care vizează cei mai pretenţioşi somelieri, bucătari, hotelieri şi furnizori de catering.

GOLDPLAST înregistrează un trend crescător al cifrei de afaceri, având o prezenţă mai puternică pe pieţele internaţionale: în 2017 au fost deschise două birouri în Zurich (CH) şi Paris (FR), iar în 2018 vor deschide un birou și în Spania. Unitatea de la Topoloveni produce peste 3000 de articole în mai mult de 600 de milioane de unităţi pe an, pe care grupul le comercializează în 39 de ţări. Noua linie de producție va ajuta creșterea cifrei de afaceri a companiei cu 15%. În prezent, în România, cifra de afaceri este mai mică cu 2% decât cele din afara țării.

 GOLDPLAST, companie lider de peste treizeci de ani în domeniul accesoriilor pentru masă, concepe, proiectează, realizează și comercializează produse cu design de calitate superioară, destinate celor mai exigenți profesioniști din industria ospitalității și consumatori. Prezentă în toate cele patru domenii de referință (Finger Food, aranjarea mesei, băuturi în siguranță și seturi de tacâmuri), GOLDPLAST are în esența sa un amestec echilibrat de ingrediente strategice care o transformă într-un simbol al inovării: tehnologie, cercetare, design, calitate, grijă pentru detalii, gamă bogată de produse. Produsele GOLDPLAST, comercializate în 39 de țări ale lumii, sunt în totalitate expresia creativității italiene și a capacității de producție cu specific european.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » GOLDPLAST inaugurează la Topoloveni o nouă linie de producţie pentru pahare turnate prin suflare
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: