Granddis lansează o nouă gamă de produse premium

Granddis a lansat o nouă gamă de produse premium – Rose Mary Vermouth şi lichiorul Rose Mary Cherry – create şi produse special în Italia pentru distribuitorul din România.

“Vermutul este un mix de vin (75%), alcool, zahăr şi peste 30 de tipuri de ierburi şi condimente, iar măiestria de a le alege şi combina pe acestea din urmă fac diferenţa între un produs superior, cu un gust memorabil şi restul pietei. Rose Mary Vermouth a fost creat de un specialist italian chiar în Piemonte, regiunea în care a fost inventat vermutul, în oraşul Torino, cu câteva sute de ani în urma, iar gustul şi calitatea deosebită îi confirmă pe deplin originea”, a arătat Claudia Marin, Director de Marketing Granddis.

Rose Mary Vermouth este disponibil în două sortimente: Bianco – ce îmbină gustul proaspat şi fructat al strugurelui alb cu aroma vinului demisec şi, respectiv, Rosso – caracterizat prin gustul plin şi fructat al strugurelui negru, combinat cu aroma fină a vinului roşu demidulce; aroma si gustul sunt potenţate de adaosuri de extracte naturale de ierburi macerate în alcool agricol de cea mai bună calitate.

Lichiorul Rose Mary Cherry este o băutură fină pusă în valoare de aroma şi gustul cireşelor sălbatice, obţinută din alcool agricol de cea mai bună calitate în amestec cu extract de plante şi cireşe.

Vânzarea acestei game se realizează în proporţie de 70% prin canalele de retail (tradiţional şi modern), iar restul prin canalul HORECA.

Granddis distribuie mǎrci de top precum Stalinskaya Vodka si Wembley Dry Gin (fiecare fiind lider de piaţă pe categoria sa), Evan Williams, Stolichnaya, Rose Mary etc.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *