Granddis România are un nou Director General

Granddis România, una dintre cele mai importante companii de marketing, vânzări şi distribuţie de produse spirtoase, are un nou Director General, în persoana lui Viorel Ognean.

Granddis RomâniaPrintre cele mai importante băuturi care fac parte din portofoliul grupului Granddis Romania se numară produsele din portofoliul Prodal: Stalinskaya Vodka – liderul pietei de vodka din Romania – Wembley London Dry Gin – liderul pietei de gin din Romania, Passion, Discovery Vodka dar şi al unor produse din import: Rose Mary Spumant, Vermut si Lichior, Stolichnaya Vodka şi Label 5 Whisky.

„Piaţa de băuturi alcoolice a avut una dintre cele mai dinamice dezvoltări din regiune şi continuă să demonstreze un potenţial de creştere impresionant. Sunt încântat de oportunitatea de a-mi folosi experienţa de management pentru a dezvolta business-ul Granddis România. Este o provocare extraordinară pe care o accept cu mare bucurie” comentează Viorel Ognean, Director General al Granddis România.

Viorel Ognean este un manager cu experienţă, având la activ 28 de ani de experienţă profesională în vânzări, marketing, strategie şi dezvoltare de business. A lucrat pentru companii importante din FMCG şi cosmetice aşa cum sunt: Diageo, Coty Cosmetics, SC Johnson, Gilllete Ltd. Ultimii şase ani i-a petrecut în cadrul companiei Diageo,cel mai mare producator de bauturi spirtoase din lume, unde s-a ocupat de dezvoltarea portofoliului de produse al companiei în 31 de ţări.

IT & Mobile Days – 4 zile de oferte tari

A absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Chisinau şi a finalizat un MBA în cadrul University of Shefield, City University.

În vârstă de 46 de ani, Viorel este căsătorit şi are 2 copii. Este pasionat de motociclism si automobilism Off-Road, un mare iubitor de călătorii, compeţiţii şi sporturi în aer liber, practicând foarte des schi si diving.

Granddis România – portofoliul de produse

Granddis este unul dintre cele mai importante companii de distribuţie a băuturilor spirtoase. Deţinută de acţionari români, compania face parte din Grupul Prodal şi distribuie la nivel naţional următoarele mărci de băuturi spirtoase: Stalinskaya, Wembley, Passion, Discovery Vodka.

Compania Prodal 94 este unul dintre cei mai importanţi producători  de băuturi alcoolice din România şi din regiune. Prodal deţine două branduri lider de piaţă pe categoriile lor – Vodca Stalinskaya şi Wembley Dry Gin.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Granddis România are un nou Director General”

  1. Pingback: Retail & FMCG - Sinteza săptămânii 15 - 19 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *