Granini pune Bucureștiul pe harta mondială a iubirii

Începând cu această luna, Granini îi oferă Bucureştiului locul binemeritat pe harta mondială a iubirii. Unul dintre podurile Parcului Herăstrău din Capitală a devenit, de curând, gazdă renumitelor lacăte ale iubirii. Granini şi Publicis România au inaugurat Podul Iubirii în Parcul Herăstrău, unde sunt expuse 1.000 de lacăte, simboluri ale iubirii fanilor brand-ului.

GraniniLansată pe pagină de Facebook Granini, iniţiativa s-a concretizat într-un pod decorat cu lacăte personalizate cu iniţialele participanţilor.

“Tradiţia lacătelor iubirii este renumită în întreagă lume, iar Bucureştiul merită să se afle pe harta îndrăgostiţilor lumii. Şi cine ar fi fost mai potrivit să susţină o astfel de campanie dacă nu brand-ul cu 1000 de feluri de-a iubi? Este un proiect frumos, la care au participat foarte mulţi dintre fanii noştri îndrăgostiţi,” a declarat Georgiana Vasile – Brand Manager, Granini.

Aplicaţia de pe Facebook a urmărit construcţia virtuală a Podului Iubirii şi decorarea acestuia cu lăcăţele îndrăgostiţilor. Participanţii şi-au ales un lacăt pe care l-au personalizat cu numele lor şi al jumătăţii lor şi pe care, ulterior, l-au aşezat pe Podul virtual al Iubirii. După înscrierea în aplicaţie a primilor 1.000 de participanţi, Granini a replicat în realitate podul virtual, pe care stau toate cele 1000 de lacăte ale îndrăgostiţilor, alcătuind cuvântul “IUBESC”. Podul Iubirii se va află în Parcul Herăstrău din Bucureşti până pe 10 septembrie.

Primii 1000 de participanţi la aplicaţie primesc acasă cheitele lacătelor, o cartolină cu povestea acestei tradiţii şi produse Granini.

În parcul Herăstrău, în zona ce leagă Debarcaderul de Insula Trandafirilor, Podul Iubirii va găzdui în fiecare weekend activări–surpriză.

Proiectul beneficiază de comunicare online, direct mailing şi activări speciale.

Este un proiect neintruziv asupra structurii podului, greutatea lacătelor fiind calculată astfel încât podul şi balustradele să o suporte fără niciun risc.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *