Granini spune „La multi ani fructelor” la Iasi

Pastrand hainele de sarbatoare, in culori si arome diverse, fructele Granini vor fi prezente in acest weekend la Iasi, in zilele de 4 si 5 iunie, unde si-au propus sa ofere localnicilor un altfel de weekend. Evenimentul face parte dintr-o serie de actiuni planificate in alte trei orase din tara, si se incheie cu sarbatorirea zilei de 18 iunie in Bucuresti, aceasta zi fiind desemnata de Granini drept „Ziua Nationala a Fructelor”.

Timp de doua zile, pe 4 si 5 iunie, iesenii sunt asteptati sa petreaca un weekend memorabil pregatit de Granini in parteneriat cu Primaria Iasi, care are ca personaje principale portocalele, merele, strugurii, coacazele si celelalte fructe care s-au reunit pentru a oferi doua zile de voie buna.

Invitatia de a vizita o lume fantastica in care fructele sunt baza a orice lucru este deschisa tuturor iubitorilor de fructe care sunt asteptati in fata Palatului Culturii. In zilele de sambata si duminica, intre orele 10.00 – 22.00, acestia vor avea parte de multa distractie.

Atractia principala o va constitui insa Zona concertelor, unde, incepand cu sambata, ora 17:00, vor canta live Sunrise Inc, Liviu Hodor feat Tara, KEO si Smiley, iar duminica, de la ora 20:00, Andreea Balan si Directia 5 vor invita publicul de la Palatului Culturii la voie buna.

In cadrul evenimentului din Iasi va avea loc si lansarea oficiala a marii sarbatori de pe 18 iunie, Ziua Nationala a Fructelor.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *