Granini lansează trei sortimente în ediție limitată pentru sezonul rece

Granini, brandul de sucuri necarbonatate din portofoliul United Romanian Breweries Bereprod (URBB), lansează trei sortimente în ediție limitată pentru sezonul rece.

GraniniAcestea se găsesc în trei sortimente lansate pentru sezonul rece, Prune și Marțipan, Măr copt și Scorțișoară, Portocale și Banane.

Trio-ul de arome “Vis de Iarnă” au fost selectate de URBB pentru extinderea gamei Granini pe durata sezonului rece pe fondul feedback-ului pozitiv al consumatorilor români.

Cu noua gamă «Vis de Iarnă» de la Granini dorim să completăm atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă și a momentelor petrecute în familie. «Vis de Iarnă» îmbină, într-un mod savuros, toate acele ingrediente de sezon, preferate de consumatorii noștri”, a declarat Paul Markovits, Marketing Vice-President, URBB.

Prune & Marțipan, este noutatea absolută lansată sub conceptul “Vis de Iarnă” de la Granini. Introdus în premieră în portofoliul de băuturi necarbonatate al URBB, Prune & Marțipan face parte din categoria still drinks și este disponibil în varianta de 1,5L. Variantele Măr Copt & Scorțișoară și Prune & Marțipan pot fi servite atât reci, cât și încălzite.

Sortimentele dedicate sezonului rece vin în completarea gamei, după ce, pe durata verii, Granini a lansat alte două arome speciale: Guava & Lime, respectiv Rodie & Aҫai.

Granini

Granini este marca internațională a cărei istorie de succes începe în anul 1965, odată cu lansarea sa pe piaţa din Germania. Recunoscută în peste 70 de ţări, brandul se află din anul 2006 în portofoliul companiei United Romanian Breweries Bereprod (URBB) şi este disponibilă pe piaţa autohtonă de băuturi răcoritoare necarbonatate cu mai multe arome și mixuri de fructe, împărţite pe trei segmente: suc 100% (portocale, mere, mandarine-portocale), nectar (piersici, portocale-mango, grapefruit roz, coacăze negre) şi băutură răcoritoare necarbonatată (portocale cu pulpă, grapefruit alb cu pulpă, vişine, mere-coacăze negre, piersici, lamâie-mentă, grapefruit roz cu pulpă).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *