Next_Capitall

Green Bee, cel mai amplu proiect de educație ecologică din România

Coca-Cola HBC România, Mega Image şi Green Revolution au lansat astăzi, 22 iunie 2012, cel mai amplu proiect de educaţie ecologică din România – Green Bee. Proiectul reprezintă primul parteneriat din România în domeniul responsabilităţii sociale dintre un retailer şi o companie din sectorul FMCG şi face parte din strategia celor două companii în această direcţie.

Proiectul se adresează copiilor cu vârste între 6-14 ani şi îşi propune să îi înveţe pe copii importanţa protejării mediului inconjurător prin intermediul unei aventuri SF.

Nava a fost special creată pentru cei mici și sunt așteptați în fiecare zi în parcul Tineretului, zona Rozariu, în perioada 22 iunie – 22 octombrie, in intervalul orar 9:00 – 19:00.

Părinţii îşi pot înscrie și programa copiii începând cu data de 22 iunie, pe site-ul www.green-bee.ro. Programarea participanţilor se va face pe categorii de vârste, astfel: 6-8 ani (luni şi marţi), 9-11 ani (miercuri şi joi), 12-14 ani (vineri şi sâmbătă), iar duminică nava va fi deschisă pentru copiii din parc.

După înscriere, copiii sunt aşteptaţi la nava Green Bee pentru a participa la aventura SF timp de 45 de minute. La finalul călătoriei, vor avea de îndeplinit misiuni terestre prin care să demonstreze că pot pune în practică informaţiile dobândite. Participanţii care au parcurs toate etapele proiectului vor intra în competiţie pentru câştigarea unei tabere. 50 de copii, aleşi prin tragere la sorţi, vor beneficia de 6 zile în tabăra eco Tăşuleasa Social.

,,Ne bucurăm că acest proiect a prins viaţă şi că am reuşit să avem alături de noi companiile Coca-ColaHBCRomania şi Mega Image, pentru a traduce împreună ecologia pe înţelesul copiilor. Green Bee este un proiect amplu, care a plecat de la ideea că educaţia copiilor de astăzi este baza la care se vor raporta mâine ca adulți, şi de la faptul că cei mici învaţă cel mai bine prin poveşti, prin experienţe nemaivăzute. Prin proiectul Green Bee ne dorim ca cei mici să înţeleagă cât este de important să protejeze mediul înconjurător şi să înveţe cum să facă acest lucru singuri sau împreună cu părinții lor”, a declarat Raluca Fişer – Președinte Green Revolution.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Green Bee, cel mai amplu proiect de educație ecologică din România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: