Grupul de firme REINVENT deschide un nou magazin, de data asta sub brandul Krut

Grupul de firme REINVENT a deschis cel de-al doilea magazin din Capitală, de data asta sub brandul Krut, in urma unei investitii de 100.000 de euro. Magazinul este situat in strada Intrarea Panificaţiei, numărul 6, lângă Piaţa Gorjului din sectorul 6, Bucureşti.

Noua unitate este cel de-al doilea proiect de retail dezvoltat de grupul de firme REINVENT, după ce în ianuarie 2012 s-a deschis magazinul Periş, din Soseaua Nicolae Titulescu, nr. 155. “Diferenta dintre cele două concepte constă în gama de produse. În magazinul Periş comercializăm doar produse din carne 100% naturale – fără nitrite, nitraţi, MDM-uri şi alte E-uri – cu o concentraţie mai mare de carne, iar în Krut avem şi produse din carne poziţionate pe segmentul mainstreem, sub brandul omonim. Din punct de vedere administrativ, Periş este un magazin deţinut de abatorul Periş, iar Krut de către fabrica de procesare de carne de la Buşteni, ambele unităţi de producţie aflate în proprietatea REINVENT”, precizează Cristina Norocel, Director de Marketing şi Comunicare al grupului de firme.

În noul magazin, pe lângă produsele sub brandul Krut, este prezent şi brandul Periş cu gama de carne proaspată şi există, de asemenea, şi o insulă cu mezeluri 100% naturale. Consumatorii mai pot găsi aici şi produse de vânat de la Suraki, brânzeturi de la Covalact, Delaco, Friesland Campina, condimente de la Radix şi Kamis, vin de la Tribeca Drinks, produse de panificaţie de la Vel Pitar, Agriforno şi Sattva Group şi ouă de la Duvas.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Grupul de firme REINVENT deschide un nou magazin, de data asta sub brandul Krut
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Grupul de firme REINVENT a deschis cel de-al doilea magazin din Capitala, de data asta sub brandul Krut, in urma unei investitii de 100.000 de euro. Magazinul este situat in strada Intrarea Panificatiei, numarul 6, lângă Piata Gorjului din sectorul 6, Bucuresti. Noua unitate este […] Vezi articolul complet […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: