Grupul Hochland împlinește 85 de ani

 Grupul german Hochland, prezent în toate segmentele principale din piaţa brânzeturilor, împlineşte luna aceasta 85 de ani de activitate. Hochland este o afacere de familie ajunsă astăzi la a patra generaţie, al cărei renume oferă garanţia unei expertize de top în domeniul în care activează.

Povestea Hochland a început în 1927, când au fost puse bazele companiei şi a fost creat primul produs din istoria sa: un calup de 2 kilograme de brânză topită Emmentaler. Se întâmpla la fabrica de brânzeturi Hochland din Goßholz, în regiunea Bavaria – o zonă situată în sudul Germaniei, la graniţa cu Austria şi Elveţia.

Astăzi, pe plan internaţional, Hochland a ajuns unul dintre cei mai puternici producători de brânzeturi, reuşind să vândă sute de sortimente în peste 50 de ţări de pe cinci continente. Compania numără 12 unităţi de producţie în 8 ţări, precum Germania, Franţa, Spania, Polonia, România, Rusia, Ucraina, Iran, şi un număr de peste 4.300 de angajaţi.

Încă de la înfiinţarea sa, Hochland a funcţionat ca o companie de familie cu principii puternice, bazată pe valori frumoase, precum bucuria lucrului bine făcut, atenţia acordată calităţii, ambiţia de a obţine mereu performanţă sau dorinţa de a deveni un adevărat maestru în domeniul său. De-a lungul timpului Hochland a lansat multe sortimente, produse, gusturi diferite, dar întotdeauna preocuparea sa a rămas legată exclusiv de brânzeturi. Aşadar, Hochland se poate mândri că a devenit, prin multă muncă, un expert desăvârşit care cunoaşte în detaliu orice este de ştiut despre brânză”, a declarat directorul general al Hochland România, Sergiu Mititelu.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,099 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Grupul Hochland împlinește 85 de ani
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: