Grupul MOL a achiziționat compania Fonte Viva, un producător de apă minerală din Ungaria

Grupul MOL a anunțat achiziția companiei Fonte Viva, un producător de apă minerală din Ungaria. Tranzacția a fost încheiată la 31 mai 2018, iar MOL a achiziționat compania de la fondatorii acesteia.

molFonte Viva a fost înființată în 2002 și furnizează pe piaţa băuturilor minerale din Ungaria apă minerală şi plată de înaltă calitate extrasă din cadrul puţurilor din Somogyvar.

Achiziția se încadrează în strategia MOL 2030, care are drept scop deschiderea companiei către noi oportunități de investiţii în Europa Centrală și de Est.

Grupul MOL va continua să aprovizioneze clienții existenți ai Fonte Viva și va sprijini creșterea ulterioară a companiei.

Grupul MOL este o companie internațională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 30 de ţări, aproximativ 26.000 de angajaţi în întreaga lume și peste 100 de ani de experiență în industrie. În domeniul explorării și producției de hidrocarburi, experiența de peste 80 de ani a Grupului sprijină operațiunile de producție în 8 țări și activitățile de explorare în 13 țări. Grupul MOL controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de aproximativ 2.000 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 9 țări, din care 215 în România.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,009 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Grupul MOL a achiziționat compania Fonte Viva, un producător de apă minerală din Ungaria
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: