Grupul Strauss a lansat cafeaua profesională TOTTI CAFFÈ

TOTTI Caffe logoGrupul Strauss, singurul producător internaţional de cafea cu fabrică în România, a lansat “bijuteria coroanei”, cafeaua profesională TOTTI.

Înconjurat de artişti, muzicieni, personalităţi din show-biz şi antreprenori, brandul super premium de espresso italian a delectat simţurile invitaţilor cu o experienţă redefinită a cafelei, în cadrul evenimentului de lansare.

TOTTI Caffè este destinată exclusiv consumului HORECA. Blendul este ideal pentru a fi folosit în aparate profesionale de espresso, luându-şi ca partener faimoasa companie italiană Nuova Simonelli, cu experiență și tradiție în producția de espressoare încă din 1936. Punând foarte mare accent pe inovație, cercetare, dezvoltare de noi soluții și testare permanentă împreună cu baristas, Nuova Simonelli este recunoscută la nivel internațional: espressor oficial al World Barista Championship, premiat Compasso d’Oro pentru inovație în design, pentru primul aparat ergonomic și aplicații de ultima oră.

Strauss Coffee este a 4-a companie producătoare de cafea din lume în ceea ce privește achizițiile de cafea verde, iar în ultimii 7 ani s-a remarcat drept unul dintre producătorii de cafea cu cea mai rapidă ascensiune. Grupul este o companie internațională listată la bursă, cu peste 70 de ani de experiență în domeniu. Este activ pe 5 continente, deține sute de mărci și are circa 14.000 de angajați.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Grupul Strauss a lansat cafeaua profesională TOTTI CAFFÈ
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: