ZaharulOradea

Guinness încearcă să stabilească un nou record mondial

Şi în acest an, de St. Patrick’s Day, Guinness şi-a propus să aducă spiritul petrecerilor irlandeze în cele mai mari puburi din România. St. Patrick’s Day, cea mai cunoscută zi din întreaga lume dedicată unui sfânt şi Ziua Națională a Irlandei, va fi marcată printr-o serie de evenimente care să redea bucuria de a trăi. Guinness va dedica mai multe zile petrecerilor în stil irlandez, conceptul proiectului purtând numele de “Friendliest Day of the Year”.

Oameni din toată lumea celebrează St. Patrick’s Day alături de irlandezi, într-o sărbătoare a primăverii, a speranței şi a fericirii. Milioane de pahare de bere Guinness sunt ciocnite în cadrul petrecerilor şi paradelor stradale, ce au ca simboluri culoarea verde, spiriduşii şi trifoiul cu patru foi.

În România, în perioada 14 – 17 martie, Guinness a pregătit o serie de evenimente în puburile partenere din toată țara. Petrecerile Guinness din cadrul “Friendliest Day of the Year” vor avea loc în 32 de oraşe, printre care Ploieşti, Braşov, Sibiu, Craiova, Arad, Oradea, Timişoara, Cluj Napoca, Iaşi şi Bucureşti. Toți cei prezenți vor putea câştiga unul dintre cele peste 3800 de premii pregătite de organizatori.

Bucureştenii vor putea participa pe 17 martie, chiar de St. Patrick’s Day, la un spectacol în aer liber organizat în Centrul Vechi. Surpriza serii va fi turul cimpoierilor, ce vor cântă pe străzile centrului istoric, iar apoi petrecerea va continua în St. Patrick Irish Pub cu două concerte, unul de muzica irlandeză şi altul susținut de Keo & Alexandra Ungureanu.

Conceptul de “Friendliest Day of the Year” va fi reflectat şi în tentativa de a înregistra un nou record Guinness World Records: St. Patrick’s Day să fie numită “Cea mai prietenoasă zi a anului”. Guinness îşi invită toți prietenii să intre pe pagina de Facebook Guinness România şi să semneze un “Angajament de înscriere”. Pe 17 martie, un juriu va fi prezent pentru a omologa recordul, verificând numărul celor înscrişi să sărbătorească „Cea mai prietenoasă zi a anului”.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Guinness încearcă să stabilească un nou record mondial
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: