GUINNESS își sărbătorește azi fondatorul, Arthur Guinness

GUINNESS, cea mai bine vândută bere neagră la nivel internaţional, va sărbători ziua fondatorului său, Arthur Guinness, printr-o serie de evenimente ce vor avea loc în peste 47 de ţări, inclusiv Romania. Evenimentele sunt menite a celebra moştenirea unică a fondatorului GUINNESS, un vizionar al industriei de bere şi, în acelaşi timp, un cunoscut filantrop. Evenimentele vor ajuta la dezvoltarea Fondului Arthur Guinness, o instituţie ce susţine antreprenorii sociali din toată lumea.

Confirmată de succesul ediţiilor de anul trecut, ziua lui Arthur este un eveniment de o importanţă aparte pentru GUINNESS. Începând din Irlanda şi continuând în peste 40 de ţări, se vor ridica halbe de bere în cinstea lui Arhur exact la ora 21.59 (ora Romaniei), în data de joi, 22 Septembrie. Acest lucru subliniază momentul în care Arthur Guinness a semnat documentul de închiriere a Berăriei din St. James’ Gate (în anul 1759) şi a putut oferi lumii berea GUINNESS.

În România, ziua lui Arthur Guinness va fi sărbătorită cu muzică irlandeză, premii speciale şi multă muzică bună în peste 50 de locaţii din Bucureşti şi din ţară (22 de oraşe). În Bucureşti, în Arthur Irish Pub, trupa Shannon va susţine un concert tradiţional de muzică irlandeză. Evenimentele dedicate lui Arthur Guinness se intind pe durata a 3 zile, in care vor fi oferite fanilor Guinness din intreaga tara peste 5000 de premii.

Arthur Guinness este pentru nou un motiv de inspiraţie, nu doar din perspectiva de berar sau de pionier al industriei, cât mai ales pentru generozitatea de care a dat dovadă pe parcursul întregii sale vieţi. Cred că ar fi mulţumit de contribuţia pe care aceste evenimente o au la Fondul Arthur Guinness, o organizaţie care ajută la dezvoltarea comunităţilor defavorizate din întreaga lume” a declarat Oliver Loomes, Global Brand Director GUINNESS.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,093 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » GUINNESS își sărbătorește azi fondatorul, Arthur Guinness
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: