Guiness aduce prietenii împreună de St. Patrick

Guinness, berea Stout numărul 1 în lume, aduce atmosfera magică de St. Patrick’s Day și spiritul irlandez din 10 martie, printr-o diversitate de acţiuni, urmând ca weekendul 17-19 martie să culmineze cu cele mai verzi petreceri GUINNESS în puburile partenere din toată țara.

GuinessLa această ediție, Guinness a pregătit numeroase surprize sub conceptul „Let’s Get Together! for St. Patrick’s Weekend” menite să redeschidă apetitul pentru petrecerile împreună cu prietenii, alături de o bere de calitate. Astfel, se dă undă verde la sărbătoare în stil irlandez pentru toți iubitorii de bere de calitate, GUINNESS creând contextul perfect pentru o petrecere memorabilă de St. Patrick.

Guinness este regizorul şi motorul petrecerilor de St. Patrick’s Day la nivel global, an de an, și suntem încântați să le propunem experiențe tematice românilor la fiecare ediție. Ne bucurăm de reacțiile pozitive și de amploarea manifestărilor locale, ceea ce ne demonstrează că românii sunt frați de petrecere cu irlandezii și știu să sărbătorească împreună prietenia și buna dispoziție, alături de un pint de GUINNESS. St. Patrick’s Day a ajuns, cum ne place nouă să spunem, cea mai mare petrecere de după Anul Nou și am decis să dedicăm un weekend întreg acestei sărbători pline de veselie”, a spus Paul Markovits, Vice-Preşedinte Marketing URBB.

Incepând cu 10 martie, în 141 de locaţii partenere din ţară, pinturile de Guinness aduc premii speciale pentru consumatori. Totodată, în perioada 10 – 18 martie, în şapte oraşe din ţară: Bucureşti, Cluj, Oradea, Iaşi, Constanţa, Timişoara, Braşov, patrula Guinness va încuraja oamenii să descopere filtrele petrecerii în stil irlandez în aplicația dedicată, bucurându-se de o amintire-foto cu cei dragi.

SLAINTE: urarea care leagă peste 70 de milioane de oameni din toată lumea de St.Patrick’s

17 martie este ziua în care milioane de „pinturi” se ciocnesc, de la Dublin la Dubai, din Londra la Lima, din Paris la Sydney sau Stockholm – oriunde pe glob, cuvântul de bază al zilei de 17 martie este: „sărbătoare”.

Legătura dintre GUINNESS şi St.Patrick ţine de moştenirea culturală a Irlandei și este întărită de faptul că berea Guinness promovează buna-dispoziție și prietenia, oferind prilejul potrivit pentru reuniunile între prieteni și sărbătorirea valorilor comune.

Guinness este Berea Stout numărul 1 în lume, cu o aromă unică de orz prăjit şi caramel, care îi dă o notă distinctă. Berea Guinness este savurată în peste 150 de tari, până în Barbados, Nigeria şi Indonezia.  Berăria din St. James’s Gate (Dublin), construită de Arthur Guinness în 1759, a devenit un simbol celebru, având la bază valori puternice precum excelenţa, inovaţia şi spiritul filantropic.

URBB oferă consumatorilor produse de cea mai înaltă calitate, printr-un portofoliu format exclusiv din mărci premium și superpremium internaționale, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent pe langa Guinness si Kilkenny, portofoliul URBB mai include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Tuborg Shot, Carlsberg, Holsten, Skol, Weihenstephaner Hefe WeissBier, Grimbergen Ambreé, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,009 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Guiness aduce prietenii împreună de St. Patrick
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: