Guinness a dat startul săptămânii în stil irlandez cu ocazia St. Patrick’s Day

Guinness, berea stout numărul 1 în lume, te invită din nou să petreci ca un irlandez cu ocazia St. Patrick’s Day. De data aceasta, petrecerile se vor ţine lanţ, timp de o săptămână întreagă, între 14 şi 20 martie, când Guinness organizează St. Patrick’s Week. Astfel, Guinness va aduce spiritul petrecerilor irlandeze în România, organizând cele mai ”verzi” experiențe în puburile partenere din România.

GuinnessPrin sloganul campaniei ”Sărbătorește St. Patrick’s Week ca un irlandez”, Guinness lansează încă o dată provocarea iubitorilor de bere din România de a-și activa spiritul irlandez de petrecere și bună-dispoziție. Astfel, bere stout numărul 1 în lume a pregătit o serie de acțiuni menite să introducă românii în atmosfera irlandeză, oferindu-le premisele unei săptămâni de neuitat – parade, muzică tradițională, spiriduși, o aplicație mobilă, dar și premii-surpriză pentru consumatori.

“Continuăm tradiția și in 2016! Îi așteptăm pe toți iubitorii de Guinness să ciocnească pinturile de bere în cinstea lui St. Patrick şi să sărbătorească prietenia şi buna dispoziţie, petrecând ca irlandezii adevăraţi! În plus, consumatorii fideli Guinness vor putea folosi noua aplicație mobilă Harpeteer, pe care o lansăm chiar de St. Patrick’s Day. Harpeteer este mai mult decât o aplicație, este de fapt o invitație la fidelitate și chiar o ocazie de a experimenta universul Guinness pe viu, în celebra fabrică de bere din Dublin!”, a spus Paul Markovits, Vice-Președinte Marketing URBB.

Berea stout numărul 1 în lume a pregătit o serie de surprize pentru amatorii de distracție din mai multe orașe din România, printre care București, Braşov, Constanţa, Iaşi, Oradea, Sibiu și Galați. Pe lângă distracția garantată, alături de prieteni, fanii vor avea posibilitatea de a câştiga pe loc unul dintre miile de premii puse la dispoziție de Guinness în puburile partenere.

În Saint Patrick’s Week, Centrul Vechi din București va vibra în ritmuri de cimpoaie și tobe, creându-se spațiul ideal pentru o sărbătoare ca în țara spiridușilor. Începând cu 17 martie, în fiecare seară de weekend (între 18:00-19:00), paradele speciale Guinness vor încânta trecătorii cu trupele de cimpoieri, mascotele Leprechaun, spiridușii și dansatorii irlandezi, iar concertele din puburile partenere vor continua petrecerea.

La fel ca peste tot în lume, și în România brandul de bere va fi prezent activ la toate manifestările oficiale organizate în Capitală în săptămâna irlandeză, cu ocazia St. Patrick’s Day.

Ziua cumpărăturilor online la eMAG: multe produse la jumătate de preț

La nivel global, peste 70 de milioane de oameni de pe şase continente vor sărbători St. Patrick’s Day şi nu mai puţin de 13 milioane de pahare de Guinness vor fi savurate pe 17 martie, volum dublu față de o zi obişnuită.

St. Patrick’s Day, Ziua Naţională a Irlandei, a devenit ziua în care prietenii se adună pentru a se bucura împreună de un pahar de Guinness, într-o companie plăcută.  Conform sloganului, de St. Patrick’s Day, oricine poate deveni irlandez, sărbătorind ca un adevărat cetăţean al ţării spiridușilor și legendelor celtice.

Și cum pregătirile de St. Patrick au început deja, sărbătorește cu un pahar de Guinness ca un adevărat irlandez, aflând câteva lucruri interesante despre Guinness & St. Patrick’s Day.

Pentru a fi la curent cu toate acțiunile și evenimentele organizate de Guinnness sau care vor avea loc în pub-urile partenere, toți cei interesați pot urmări pagina de Facebook  Guinness România. Aplicația mobilă Harpeteer, lansată de Guinness, va putea fi descărcată începând cu 17 martie, iar prin  intermediul acesteia, fanii pot câștiga excursii la Dublin și multe alte premii garantate: pălării, selfie stick-uri, tricouri sau magneți.

Guinness este Berea Stout numărul 1 în lume

Cu o aromă unică de orz prăjit şi caramel, dă berii o notă distinctă. Berea este savurată în peste 150 de tari, până în Barbados, Nigeria şi Indonezia.

URBB este unul dintre cei mai mari producători de băuturi de pe piaţă locală, fiind prezent pe piaţa berii şi a băuturilor răcoritoare. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv mărci premium: pe piaţa berii, mărcile Tuborg, Carlsberg, Holsten, SKOL, Guinness, Kilkenny, cidrul premium Somersby precum şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *