Mascuta_Vesela_Nou

Conectează-te la Gustul Lay’s și descoperă premii numai bune de dat pe NET!

Luna octombrie a anului 2016 va rămâne în istorie drept luna în care a avut loc una dintre cele mai iscusite invenții ale secolului XXI – Lay’s cu NET în pungă!

Lay’sNoul proiect Lay’s este realizat în parteneriat cu Vodafone, ambele branduri lansând consumatorilor invitația de a se bucura de navigarea rapidă pe internet în timp ce savurează chipsurile Lay’s. Astfel, prin milioanele de mega de net din pungile de chipsuri, Lay’s revoluționează accesul la internet și provoacă fanii să experimenteze această inovație.

“Cu fiecare nouă campanie, Lay’s își propune să se reinventeze și să găsească noi modalități de a dialoga cu consumatorii. Și de această dată am urmat acest drum. Campania <<Gustul Lay’s te MEGA cucerește>> aduce în plus și inovație. Este cel mai atractiv mecanism promoțional lansat de un brand non-digital, iar parteneriatul cu Vodafone este în sine un exemplu puternic de cross-marketing între branduri consacrate, aceste inițiative fiind încă la început de drum în România. Pentru dimensiunea acestei campanii, am gândit o comunicare 360 pe măsură. Pilonul de digital al campaniei este unul solid, foarte complex și targetat, perfect adaptat la ultimele tendințe din domeniu. De asemenea, consumatorii ne vor vedea la TV, se vor bucura de activări BTL și de activități interactive în magazine. Vom fi prezenți și în cele mai vizibile zone din București, dar și în marile orașe din țară pe toată durata campaniei.”,  declară Alina Imbrea, Marketing Director Snacks Greater Balkans, PepsiCo.

Pentru a oferi cât mai multe motive de a îmbina plăcutul cu plăcutul – navigarea pe net și gustul inconfundabil al chipsurilor Lay’s, noua campanie aduce 12 milioane de premii instant în pungile Lay’s, constând în date mobile – 300 MB, 1 GB și 10 GB, dar și premii pe oră, prin care consumatorii au șansa de a câștiga un Smart MEGA Kit format dintr-un telefon Vodafone Smart Prime 7 + 1 Baterie externă + 1 cartelă Vodafone cu 100GB de net, nelimitat voce și SMS în rețea.

Mai mult decât atât, cum nicio invenție nu vine singură, Lay’s lansează Lay’s Mega Delivery, cel mai nou serviciu de curierat pentru studenții din zona campusurilor care se confruntă cu dileme existențiale – „noi ce ronțăim astăzi?” și „ce te faci când mai ai nevoie de net?”. Serviciul va rezolva dubla nevoie a studenților: net pentru a comunica cu prietenii și chipsuri pentru momentele când toți se strâng în cameră „la o carte”.

Activarea din campusurile studențești va avea loc în perioada 31 octombrie – 16 decembrie 2016, în marile centre universitare din țară, precum București, Iași, Constanța, Brașov, Cluj și Timișoara. Pentru a accesa noul serviciu Lay’s, studenții trebuie să intre pe www.gustullays.ro/megadelivery și să lanseze o comandă. De aici, intervine cu rapiditate echipa Lay’s Mega Delivery, care livrează într-o jumătate de oră chiar la ușa căminului, atât comanda, cât și o surpriză din partea brandului.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Conectează-te la Gustul Lay’s și descoperă premii numai bune de dat pe NET!
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: