Halewood Wines & Spirits şi-a lansat noua platformă de e-commerce

Halewood Wines & Spirits lansează astăzi noua platformă de e-commerce: www.halewood.shop, punând la dispoziție online vinurile din producție proprie, dar și vinuri și băuturi spirtoase, beri artizanale și ape tonice, de la producători de top din lume.

halewood winesHalewood Wines & Spirits vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor cu facilitatea de ridicare a comenzii din oricare dintre magazinele proprii care sunt la îndemâna oricui sau livrarea gratuită a coletului la o sumă minimă comandată. În plus, compania pregătește în mod constant promoții variate, astfel încât conusmatorii să beneficieze de experiența degustării a cât mai multor produse.

Platforma, disponibilă  momentan în stadiul beta,  se lansează la timp pentru sărbătorile de Crăciun și Revelion, iar utilizatorii pot participa activ la dezvoltarea și optimizarea acesteia cu un feedback.

Halewood Wines & Spirits

Halewood Wines & Spirits deține în România 6 divizii, fiind una dintre cele mai mari companii de băuturi de pe piața locală. Portofoliul Halewood Wines & Spirits, pentru care anul 2017 a reprezentat câștigarea a nu mai puțin de 35 de medalii la cele mai prestigioase concursuri internaționale din domeniu, este ușor accesibil pe platformă, oferind: vinuri din producție proprie (Hyperion, Neptunus, Floare de Lună, Prahova Valley etc.), vinuri de import (Concha y Toro, Marchesi de Frescobaldi, Trapiche etc.), spirtoase (Whitley Neill, Liverpool, The Poques, West Cork, Rum 66, Red Square Vodka, etc.), apă tonică, beri şi RTD (Lamb & Watt, Crabbie’s Original Ginger, Sadler’s Peaky Blinder etc.).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *