Mascuta_Vesela_Nou

Halewood Wines & Spirits lansează, în România, ginul super premium Whitley Neill

Compania Halewood Wines & Spirits, lansează pe piața din România un nou produs – Whitley Neill Gin – un gin artizanal, super premium, de o calitate excepțională, inspirat de frumusețea și misterele Africii, dar și de dorința de atingere a perfecțiunii a creatorului său.

Whitley NeillLansarea oficială a avut loc în prezența lui Johnny Neill, creatorul și fondatorul Whitley Neill Gin, la reședința ambasadorului Marii Britanii în România.

Whitley Neill Gin este un London Dry Gin artizanal, super premium, fabricat la Londra, dar inspirat din Africa. Distilat în loturi mici de către Johnny Neill, descendent al unei familii de distilatori cu tradiție, încă de la 1762, Whitley Neill reunește opt generații de expertiză și un blend de 9 plante atent selectate: agrișă din capul Bunei Speranțe, coajă de portocală și lămâie, fructe de ienupăr, semințe de coriandru, rădăcină de angelică, iris florentin, scoarță de cassia si fructul de baobab, semnatura distinctivă Whitley Neill Gin.

Ginul, o categorie (din nou) pe val

Whitley Neill Gin este distilat în loturi mici, în cel mai vechi alambic de cupru din Anglia, denumit Constance, după numele mamei Master distilatorului, fiecare distilare realizând-se prin tehnici perfecționate de multe generații și utilizând cele mai fine și proaspete plante, împreună cu expertiza master distilatorului. Rezultatul este un gin unic, a cărui calitate a fost confirmată de nenumărate premii internaționale. În anul 2011, Whitley Neill Gin a fost votat „Cel mai bun gin al anului”, în cadrul competiției International Wine & Spirits. În anul 2013, Whitley Neill Gin a primit medalia de aur în cadrul competiției International Spirits Challenge, la categoria super premium, precum și titlul Gin Master, la categoria super premium, în cadrul concursului Drinks Business Gin Masters. În anul 2014, Whitley Neill a fost distins și cu medalia de aur în cadrul World Spirits Competition din San Francisco.

„Ginul, o băutură care ajunsese să fie mai bine vândută decât berea, în Anglia, în secolul al 18-lea,  pare să își recâștige supremația în rândul spirtoaselor. În Anglia, Franța și Spania, popularitatea acestei băuturi este confirmată deja de numeroase gin-baruri dedicate exclusiv acestui produs, la modă mai ales în sezonul cald, dar nu numai. Treptat, prevăd o revenire a acestei băuturi și în rândul publicului din România, căruia îi propunem un gin cu un caracter unic, de o calitate excepțională, inspirat din misterul Africii. Fie că alegeți ginul tonic, cea mai cunoscută rețetă, fie cocktailuri mai sofisticate, ginul Whitley Neill înseamnă un blend de baobab, coajă de portocole, condimente iuți și arome florale, care îl transformă într-un gin unic, ce se diferențiază pe piață”, a declarat Johnny Neill, fondatorul și creatorul Whitley Neill Gin.

Lansarea ginului Whitley Neil marchează o etapă de schimbări importante pentru compania Halewood Wines & Spirits, unul dintre producătorii de top de vinuri din România, care își continuă extinderea portofoliului cu băuturi spirtoase.

Grupul internațional Halewood Wines & Spirits este cel mai mare producător și distribuitor independent de băuturi alcoolice din Marea Britanie, activând de peste 35 de ani pe piață. În România, Halewood Wines & Spirits deține peste 350 de hectare de viță de vie plantate în perioada 2002-2009, în unele dintre cele mai reprezentative zone viticole ale țării, printre care Dealu Mare și Murfatlar. Printre vinurile prezente în portofoliul Halewood Wines & Spirits se numără: Floare de lună, Floarea Soarelui, Prahova Valley, gama Byzantium, gama Hyperion, Theia, Kronos, Neptunus, Rhea. Portofoliul de vinuri este completat de băuturi spirtoase (Whitley Neill Gin, The Pogues Irish Whiskey, West Cork Irish Whiskey, Red Square Vodka), bauturi pe baza de ghimbir (Crabbie`s Original Ginger, John Crabbie) precum și apă (Willow Water).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Halewood Wines & Spirits lansează, în România, ginul super premium Whitley Neill
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: