Havana Club lansează pe piața din România Havana Club Cuban Spiced, primul rom autentic cubanez îmbogățit cu arome tropicale

Vara aceasta, Havana Club lansează pe piața din România Havana Club Cuban Spiced, primul rom autentic cubanez îmbogățit cu arome tropicale din portofoliul brand-ului. Noul produs este deja disponibil în hypermarket-uri din țară, online pe emag.ro,  precum și în locațiile partenere din marile orașe. Mai mult, consumatorii care încearcă noul Havana Club Cuban Spiced și înscriu bonul fiscal pe www.bethehost.ro pot câștiga o excursie de 7 zile în Cuba, dar și alte premii – invitații duble la Neversea Beach, skateboards, trotinete electrice și ceasuri sport.

havana

Lansat pe piața din România și Marea Britanie, Havana Club Cuban Spiced are la bază un rom autentic cubanez, dublu învechit, îmbogățit cu arome și condimente tropicale. Gustul exotic este dat de notele de vanilie, nucșoară și cardamon, balansate de aromele de guavă coaptă, cocos și ananas proaspăt. Versatil și răcoritor, noul sortiment Havana Club este ideal pentru a fi mixat în cocktail-uri de vară, cunoscute în rândul iubitorilor de rom: Cuba Libre, Mojito sau într-un mix spiced alături de Ginger Beer.

Tragere la sorți

Consumatorii care cumpără o sticlă de Havana Club Cuban Spiced și încarcă bonul fiscal pe www.bethehost.ro în perioada 28 iunie – 30 septembrie intră în tragere la sorți pentru unul dintre următoarele premii din cadrul campaniei:

  • PREMIUL CEL MARE: o excursie de 7 zile pentru 4 persoane în Cuba, originea și sursa de inspirație a noului produs
  • 100 x de invitații duble la Neversea Beach
  • 30 x de skateboard-uri
  • 20 x de trotinete electrice
  • 20 x de ceasuri de sport

În online, lansarea Havana Club Cuban Spiced este marcată de 10 creatori de conținut (instagrammeri, vloggeri, artiști) precum Laura Giurcanu, Graure, Kiki Nuță, Amuly și Bruja. Ei au redat atmosfera tropicală și spiritul autentic cubanez ce caracterizează noul produs printr-o serie de video-urile creative ce pot fi urmărite pe paginile de Instagram și Facebook Havana Club Romania.

Noul Havana Club Cuban Spiced este disponibil pe rafturile marilor rețele de hypermarket-uri din toată țara, online pe emag.ro și în locațiile partenere din marile orașe.

Havana Club

Havana Club este rom produs in Cuba, care a pastrat vie arta cubaneza de distilare, maturare si amestec al romurilor premium, de la cele de culoare deschisa pana la cele vechi, de culoare inchisa. Recunoscut drept unul dintre cele mai bune romuri din lume, se deosebește prin savoarea grădinilor latine pline cu fructe exotice, fiind maturat continuu în butoaie de stejar alb.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *