HEIDI lansează noua colecție Colors of Summer în ediție limitată

HEIDI pregătește o nouă experiență pentru iubitorii de ciocolată: ediția limitată Colors of Summer, prin care fiecare ciocolată are un desen unic, realizat manual și combină două tipuri de ciocolată din ingrediente de origine naturală.

heidiColecția cuprinde:   

  • HEIDI Colors of Summer Orange & Mint, 80g – o combinație neplictisitoare de ciocolată amăruie cu mentă și ciocolată albă cu portocală.
  • HEIDI Colors of Summer Raspberry, 80g – o combinație surprinzătoare de ciocolată premium cu lapte și ciocolată albă cu zmeură.
  • HEIDI Colors of Summer Coconut, 80g – o combinație delicioasă de ciocolată cu lapte și ciocolată albă cu fulgi de cocos.

În această vară am adus experiențele #neplictisitoare și mai aproape de iubitorii de ciocolată, lansând noua ediție limitată Colors of Summer – Duo-taste, Duo-color. Este o combinație unică de două tipuri de ciocolată și bucățele de fructe. Ciocolata conține doar ingrediente de origine naturală și este desenată manual, astfel încât consumatorii HEIDI să guste un produs cu totul diferit în perioada de vara.  Am primit multe mesaje pozitive din partea clienților și consumatorilor, atât din România, cât și din alte țări. Suntem convinsi că această gamă va fi una de succes. Iar cifrele arată că vom tripla vânzările ediției de vară anterioare, atât în România, cât și în țările de export a declarat Olga Panzhina, Brand Manager HEIDI Chocolat.

Inspirați de noua colecție, Lana Dumitru și Plantwear au creat special pentru HEIDI câteva ținute în combinațiile de culori ale noilor tablete. Cămășile bărbătești și rochiile de vară semnate Lana Dumitru merg perfect cu ochelarii de soare din lemn marca Plantwear, personalizați #neplictisitor.

Pentru participarea la promoție, fanii HEIDI din toată România sunt invitați pe site-ul campaniei www.neplictisitor.ro să încarce o fotografie cu tableta HEIDI Colors of Summer, fără ambalaj, și să înscrie numărul bonului fiscal. Pe baza formularului completat, participanții vor intra în trageri la sorți săptămânale, în perioada: 11 iunie – 22 iulie 2018.

Premiile campaniei sunt:

  • 6 ținute create de Lana Dumitru și Plantwear: fie o rochie croită manual și o pereche de ochelari de soare din lemn prelucrat manual – pentru ea,  fie o cămașă bărbătească și o pereche de ochelari de soare – pentru el, în funcție de premiul ales.
  • 6 cămăși bărbătești sau 6 rochii, în culori asortate cu inedita colecție de ciocolată HEIDI.
  • 6 perechi de ochelari Plantwear din lemn, în culorile verii.

Pe pagina de Facebook, HEIDI a pregătit și alte surprize ce vor fi dezvăluite pe toată durata campaniei. Pregătiți-vă să gustați experiențe frumoase și combinații #neplictisitoare, pentru o vară memorabilă!

HEIDI Chocolat

Compania a fost fondată în anul 1994, în România, de către familia elvețiană Laederach, faimoasă pentru produse de cofetărie și ciocolată premium. În aprilie 2013, HEIDI a devenit parte a KEX Confectionery SA.

HEIDI Chocolat este lider pe segmentul de tablete de ciocolată premium în România. Fabrica din Pantelimon exportă în peste 50 de țări, dintre care cele mai importante sunt piețele din Germania, Austria, Marea Britanie, Elveția, Rusia și China.

Portofoliu HEIDI cuprinde gamele de tablete Dark, Grand’Or, Creme D’Or şi Gourmet, pralinele Bouquet, Moments și Signature și batoanele Grand’Or. HEIDI este, de asemenea, lider în categoria dulciurilor sezoniere.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *