HEIDI și Mihai Albu lansează o colecție de pantofi în ediţie limitată

HEIDI Chocolat, lider pe segmentul de ciocolată premium în România, propune în această toamnă iubitoarelor de ciocolată și design neconvențional o colecție de pantofi neplictisitori, în ediție limitată, creata de Mihai Albu.

HEIDIPornind de la pasiunea comună pentru ciocolată, artizanat și creativitate, Mihai Albu a creat pentru HEIDI, în exclusivitate, cinci modele de pantofi inspirați din universul ciocolatei.

Designerul a gustat sortimentele HEIDI, apoi le-a transformat în texturi, culori și forme de pantofi, alegând materialele cu aceeași grijă cu care maeștrii ciocolatieri HEIDI aleg ingredientele.

Colecția imaginată de Mihai Albu include piese pentru toate anotimpurile, fiind dedicată celor care aleg un stil #neplictisitor: balerini, botine, sandale, pantofi stiletto și pantofi cu toc pătrat.

Sursele de inspirație ale designerului sunt gamele HEIDI Dark și Grand’Or, care aduc laolaltă peste 20 de compoziții de ciocolată. Gama Dark  este creată cu o varietate de ingrediente, pentru toate preferințele – de la portocale sau zmeură pentru gusturile clasice, până la sarea de Himalaya, ghimbir sau chili pentru cele mai îndrăznețe. Gama Grand’Or exprimă pasiunea ciocolatierilor HEIDI pentru prelucrarea manuală a ingredientelor. Alunele caramelizate și stratul crocant de Florentine reprezintă texturi îndrăznețe, perfecte pentru a fi transpuse în design.

La HEIDI Chocolat credem că viața este prea scurtă pentru ciocolată plictisitoare. Iar asta se aplică și în cazul pantofilor. Noua campanie este un prilej bun pentru a le oferi iubitoarelor de ciocolată posibilitatea de a gusta și purta lucruri ieșite din comun, care să se muleze pe spiritul lor pozitiv. Împreună cu Mihai Albu am reușit să transformăm pasiunea pentru ciocolată într-o provocare către o experiență nouă”, a declarat Daniela Dumitrașcu, Marketing Director HEIDI Chocolat.

HEIDI – platforma www.neplictisitor.ro

Pentru a intra în posesia unei perechi din colecție, pasionații de ciocolată Dark sau Grand’Or sunt invitați să înscrie codul unic din interiorul ambalajului prin SMS la numărul 1718 sau pe site-ul campaniei www.neplictisitor.ro. Astfel, vor intra în tragerea la sorți care le poate aduce o pereche de pantofi în fiecare zi sau una dintre cele 7 colecții complete semnate de Mihai Albu, săptămânal.

HEIDI

Colecția specială de pantofi este asortată cu cele mai delicioase ingrediente din ciocolata HEIDI. Cu ajutorul patchwork-ului ce îmbină culori inspirate din HEIDI Dark și Grand’Or, am propus un aer fresh, young și modern celor 5 piese de încălțăminte.

Glitter-ul este un material în trend sezonul acesta, dar și laitmotivul colecției, fiind foarte permisiv pentru a simula ingredientele atât de gustoase din ciocolata HEIDI, alunele caramelizate, espresso, chili, şi, bineînţeles, stratul de florentiner. Am fost onorat de propunerea HEIDI și bucuros să colaborez cu un brand românesc care pune preț pe calitate și creativitate, deopotrivă”, a declarat designerul Mihai Albu.

Pentru fanele paginii de Facebook, Producătorul de ciocolată premium  a pregătit și alte surprize împreună cu Mihai Albu. Campania „Pantofi Neplictisitori” se desfășoară în perioada 2.10 – 30.12.2017 și se adresează femeilor creative, care savurează fiecare pătrățică de ciocolată neplictisitoare, dar şi bărbaţilor care doresc să ofere un cadou surprinzător unei persoane dragi.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *